Kurban Bayramında Et Tüketimi Nasıl Olmalı?
Kurban Bayramında Et Tüketimi Nasıl Olmalı?
İçeriği Görüntüle
Uşak Tarım ve Orman Müdürlüğünce Mera Islah ve Amenajman projelerimiz devam ediyor. İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzce ‘’hazırlanan Mera Islah ve Amenajman Projeleri kapsamında meralarımızın otlatma kapasitesinin arttırılması, ot kalitesinin iyileştirilmesi, köyün kaba yem açığının kapatılması ve hayvancılık ile uğraşan üreticilerimizin gelirlerinin arttırılması amaçlanmaktadır. Bu kapsamda tahsis edilen 40.000 kg kompoze gübre İlimiz Merkez İlçe UlucakOrtaköySusuzören, Çarıkköy, Kabaklar, Şükraniye Banaz İlçesi CorumBahadırBaltalı, Sivaslı İlçesi Akarca Köylerinde Köy Muhtarlıkları ile işbirliği içerisinde mera alanlarında kullanılması sağlanmıştır. Mera Islah ve Amenajman projelerimiz devam etmekte olup, Bakanlığımızın çiftçi refahını yükseltmeye yönelik faaliyetleri artarak devam edecektir. Emeği geçen tüm personelimize, Muhtarlarımıza ve üreticilerimize teşekkür ederiz.’’ Denildi.

Editör: Uşak Haber Gazetesi