tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp
Cahit Özpınar
Köşe Yazarı
Cahit Özpınar
 

Niyet ettim,

Bu mübarek Ramazanda kalbimi, elimi, dilimi, gözümü haramdan sakınmaya..  Orucumu midemle degil,nefsimle tutmaya..  Niyet ettim, soframi değil, kalbimi donatmaya.. Niyet ettim, uykuya bile ibadet niyetiyle yatmaya..  Rabbim nasip et de,hakkiyla hemhâl olalim Mübarekle..       Ya Rabbel  Alemin bizleri bu mübarek Ramazan-ı Şerif'e eriştirdiğin için sana sonsuz hamdü senalar olsun. Efendimiz (s.a.v)'e. Al ve Ashabına milyon salat ve selam olsun. Ya Rabbi Ramazan-ı Şerifteki bütün güzellikleri senden istiyoruz. Bütün kemalleri senden istiyoruz. Bütün hayırları senden istiyoruz. Ey Kerim olan Allahım.! bütün ihsanları, lutufları, feyizleri, bereketleri, rahmetini, merhametini, mağfiretini sağnak sağnak yağdır üzerimize. Bu mübarek günleri  razı olduğun şekilde değerlendirmeyi nasp eyle hepimize. Amin.  Ramazan-ı Şerifiniz  mübarek olsun.
Ekleme Tarihi: 11 Mart 2024 - Pazartesi
Cahit Özpınar

Niyet ettim,

Bu mübarek Ramazanda kalbimi, elimi, dilimi, gözümü haramdan sakınmaya.. 
Orucumu midemle degil,nefsimle tutmaya.. 
Niyet ettim, soframi değil, kalbimi donatmaya..
Niyet ettim, uykuya bile ibadet niyetiyle yatmaya.. 
Rabbim nasip et de,hakkiyla hemhâl olalim Mübarekle..
      Ya Rabbel  Alemin bizleri bu mübarek Ramazan-ı Şerif'e eriştirdiğin için sana sonsuz hamdü senalar olsun. Efendimiz (s.a.v)'e. Al ve Ashabına milyon salat ve selam olsun. Ya Rabbi Ramazan-ı Şerifteki bütün güzellikleri senden istiyoruz. Bütün kemalleri senden istiyoruz. Bütün hayırları senden istiyoruz. Ey Kerim olan Allahım.! bütün ihsanları, lutufları, feyizleri, bereketleri, rahmetini, merhametini, mağfiretini sağnak sağnak yağdır üzerimize. Bu mübarek günleri  razı olduğun şekilde değerlendirmeyi nasp eyle hepimize. Amin. 
Ramazan-ı Şerifiniz  mübarek olsun.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.