tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp
Yavuz Kuşdemir
Köşe Yazarı
Yavuz Kuşdemir
 

UŞAK’TA SATIRLARLA İFADE EDİLEN ZİYARET VE TANITIMLAR

ŞEHRİMİN İNSANLARI, MEMLEKETİME HANGİ YATIRIMLAR YAPILIYOR BİLMEK İSTİYOR!.. Uşak’ta Kral Karun Hazineleri, Patentli Tarhanası, sarayları ve müzeleri süsleyen ilmek ilmek dokunan el dokuması halıları, Ulubey’de dünyanın ikinci büyük kanyonu, döndürmesi, ebem köftesi, demir tatlısı, Eşme’de elle dokunan olağan üstü kilimi, Karahallı’nın kaybolan dokuması ve patentli ciğeri, Sivaslı’nın çileği, Banaz’ın termal suyu, kirazını tanıtmak ön planda olmalıdır. Amaç ilimizi tanıtmaksa; ülkemizde uygulanan tarım politikasında üreticilere yönelik eğitici çalışmalar, Milli Eğitim’in kitap okuma kampanyaları ve ilimizi aldıkları başarıları ile ön plana çıkaran başarıları, Gençlik Spor’da birkaç satırla başarılarından bahsedilen öğrencilerimiz neden detaylı şekilde anlatılmaz. Gelelim Uşak’ımız da şehrimizin Valisi, milletvekilleri, kamu kurumları resmi internet sitelerinde detaylı bilgi vermek yerine, (Hepsinde de basın birimi ve milyar liralık ekipman olmasına rağmen) sosyal medya hesaplarına sığınarak vatandaşımızı nedendir bilinmez, detaylı bilgi sahibi yapmaktan aciz duruma gelmişler. Kamu kurumları ve resmi daireler aldıkları maaşların hakkını vermeyen, yatırımları yazdıkları birkaç cümleyle anlaşılmaz şekilde özetleyen makamı boşu boşuna işgal eden müdürlere bırakmış. Uşak’ta resmi kurumları kimler neden meşgul ediyor. Hayatlarını birkaç satır fotoğraf altı ve üstü cümlelerle sözde ilimizi temsil eder duruma gelmişler. Bunun adı siyasette diyemiyeceğim ama gerçekten öyle olmuş. Bu konudan ne şehrin Valisi haberdar, ne milletvekili. Al maaşı yan gel yat modeli basın müdürleri türemiş. Valisi, milletvekilleri, belediye başkanı, kurum müdürleri bir yerlere gidip aldığı maaşın karşılığında emek veriyor. Basın ve Halkla İlişkiler Müdürleri de bulmuşlar kendilerine bir (Facebook, Twitter, İnstagram) yani sosyal medya hesabı; yaz birkaç satır yazı, birkaç ta fotoğraf günü kurtar evine git. Milyar liralık ekipmanla bazı kurumlarda emek veren Uşak’a dair her şeyi takip eden altında çalışan insanlar ne olacak Validen üstün saygıdeğer müdür. Senin zevkine bağlı çok sayıda basın mensubu ve insanlar valisine, belediye başkanına ve milletvekiline ulaşamıyor. Valilik resmi internet sitesine mesleğe geri döndüğüm tarihten itibaren bakar oldum. Bazı konularda eski tanıdığım kişilere ricada bulundum. Sayın Valim Dr. Turan Ergün ayda 3 haberini paylaştı. Bugün ilimiz için Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan öylesine bir gelişme oldu ki ilimize 3. Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor. İlimizde malum Tekstil, Geri Dönüşüm ve deri başta olmak üzere iki organize sanayi bölgesi mevcutken, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yüzde 75 kadın istihdamının ön planda tutulduğu Banaz ilçesi Tarıma Dayalı (Sera) Organize Sanayi Bölgesi’nin tüzel kişilik kazandığı açıklandı. İlimiz bürokratlarını boş verin, kamu kurumları sadece afişlerle paylaşım yapıyor. Geleceğim konu sadece ilimizin tanıtımı. Konunun başına gelecek olursak, nerede tanıtım, nerede yatırım, nerede kadın istihdamı? NEREDE UŞAK?    
Ekleme Tarihi: 08 Mart 2024 - Cuma
Yavuz Kuşdemir

UŞAK’TA SATIRLARLA İFADE EDİLEN ZİYARET VE TANITIMLAR

ŞEHRİMİN İNSANLARI, MEMLEKETİME HANGİ YATIRIMLAR YAPILIYOR BİLMEK İSTİYOR!..

Uşak’ta Kral Karun Hazineleri, Patentli Tarhanası, sarayları ve müzeleri süsleyen ilmek ilmek dokunan el dokuması halıları, Ulubey’de dünyanın ikinci büyük kanyonu, döndürmesi, ebem köftesi, demir tatlısı, Eşme’de elle dokunan olağan üstü kilimi, Karahallı’nın kaybolan dokuması ve patentli ciğeri, Sivaslı’nın çileği, Banaz’ın termal suyu, kirazını tanıtmak ön planda olmalıdır.

Amaç ilimizi tanıtmaksa; ülkemizde uygulanan tarım politikasında üreticilere yönelik eğitici çalışmalar, Milli Eğitim’in kitap okuma kampanyaları ve ilimizi aldıkları başarıları ile ön plana çıkaran başarıları, Gençlik Spor’da birkaç satırla başarılarından bahsedilen öğrencilerimiz neden detaylı şekilde anlatılmaz. Gelelim Uşak’ımız da şehrimizin Valisi, milletvekilleri, kamu kurumları resmi internet sitelerinde detaylı bilgi vermek yerine, (Hepsinde de basın birimi ve milyar liralık ekipman olmasına rağmen) sosyal medya hesaplarına sığınarak vatandaşımızı nedendir bilinmez, detaylı bilgi sahibi yapmaktan aciz duruma gelmişler.

Kamu kurumları ve resmi daireler aldıkları maaşların hakkını vermeyen, yatırımları yazdıkları birkaç cümleyle anlaşılmaz şekilde özetleyen makamı boşu boşuna işgal eden müdürlere bırakmış. Uşak’ta resmi kurumları kimler neden meşgul ediyor. Hayatlarını birkaç satır fotoğraf altı ve üstü cümlelerle sözde ilimizi temsil eder duruma gelmişler. Bunun adı siyasette diyemiyeceğim ama gerçekten öyle olmuş. Bu konudan ne şehrin Valisi haberdar, ne milletvekili. Al maaşı yan gel yat modeli basın müdürleri türemiş. Valisi, milletvekilleri, belediye başkanı, kurum müdürleri bir yerlere gidip aldığı maaşın karşılığında emek veriyor. Basın ve Halkla İlişkiler Müdürleri de bulmuşlar kendilerine bir (Facebook, Twitter, İnstagram) yani sosyal medya hesabı; yaz birkaç satır yazı, birkaç ta fotoğraf günü kurtar evine git. Milyar liralık ekipmanla bazı kurumlarda emek veren Uşak’a dair her şeyi takip eden altında çalışan insanlar ne olacak Validen üstün saygıdeğer müdür. Senin zevkine bağlı çok sayıda basın mensubu ve insanlar valisine, belediye başkanına ve milletvekiline ulaşamıyor.

Valilik resmi internet sitesine mesleğe geri döndüğüm tarihten itibaren bakar oldum. Bazı konularda eski tanıdığım kişilere ricada bulundum. Sayın Valim Dr. Turan Ergün ayda 3 haberini paylaştı. Bugün ilimiz için Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan öylesine bir gelişme oldu ki ilimize 3. Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor. İlimizde malum Tekstil, Geri Dönüşüm ve deri başta olmak üzere iki organize sanayi bölgesi mevcutken, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yüzde 75 kadın istihdamının ön planda tutulduğu Banaz ilçesi Tarıma Dayalı (Sera) Organize Sanayi Bölgesi’nin tüzel kişilik kazandığı açıklandı. İlimiz bürokratlarını boş verin, kamu kurumları sadece afişlerle paylaşım yapıyor. Geleceğim konu sadece ilimizin tanıtımı. Konunun başına gelecek olursak, nerede tanıtım, nerede yatırım, nerede kadın istihdamı? NEREDE UŞAK?

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.