tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp
Azmi Yılancıoğlu
Köşe Yazarı
Azmi Yılancıoğlu
 

ULAŞIM KALKINMAK DEMEKTİR.

                           Akılın yolu bir diye başladık 1992 yılında Uşak S.M.M.M.O’sı Başkanı oldum. Ve hemen kolları sıvadım. Uşak’ın sorunları ve çözüm yolları ile bunun sonucunda da büyük Uşak projesini ( tabi ki ekonomik olarak)  üçayakta toplamıştım. 1enerji, 2 tarım, 3 ulaşım.          Baktım, Uşak’ ta helvanın malzemelerinin hepsi hazır. Lazım olan helva yapacak ortak akıl. Demokrasilerde çok seslilik önemli ama hizmette Uşak olarak tek ses olmamız lazım diye düşündüm. Bu gün, Büyük Uşak projesinin enerji ayağını maalesef kaybettik. Bunu daha sonraki yazılarımda detayı ile anlatacağım.          Ulaşım konusunda da ilimizden geçen araçları, insanları Uşak da durdurmak ve onların harcama yapmalarına zemin hazırlamak zorundaydık. Bunun için akaryakıtın çok pahalı olduğu ülkemizde, İstanbul- Antalya yolunu 400 km. kısaltacak, Denizli, Kuşadası içinde bitmekte olan Denizli-Aydın otabını ile ister Kuşadası’na, Seferihisar’a, uzun yıllardır hizmet veren Aydın- İzmir otobanı ile isterse de İzmir’e Çeşme’ ye bağlanacak oldukları, Uşak- Buldan duble oto yolunun bir an önce bitirip, Bu yolun İstanbul- Buldan yolu ile Organize sanayi bölgesi kavşağı üzerinden bağlanması ile bu yol, Simav’ a Gediz’e, ve bu ilçelerin gerisindeki gelişmemiş olan Kütahya’nın ilçelerine kalkınma, gelişme imkanı sunacaktı. Ulubey ilçesi ve yol üstündeki köyleri için nimet olacaktı. Organize bölgemize yakın yerlerde Alış veriş merkezi yaparak, ilimizde üretilen ister sanayi isterse gıda maddeleri olsun hepsinin satışı yapılacak ilimizde yeni markaların oluşmasına var olan markaların daha iyi tanıtılmasına fayda sağalacaktı. Yıllarca anlattım, hala anlatmaya devam ediyorum. İlimizin kalkınmasında bu üç saç ayağının mutlaka hayata geçirilmesi gerekir.          İlimiz artık şu çatışmalardan uzaklaşıp, ufkunu geliştirip, ilimizde heyecan uyandıracak projeler ortaya koymak zorunda. Ortak akıl ve beyin fırtınalarına en kısa sürede başlamalı. Hem parti içi hem de partiler arası siyasi çekişmeleri bir kenara bırakmalı.        Günleriniz aydın olsun. 
Ekleme Tarihi: 18 Eylül 2023 - Pazartesi
Azmi Yılancıoğlu

ULAŞIM KALKINMAK DEMEKTİR.

                           Akılın yolu bir diye başladık 1992 yılında Uşak S.M.M.M.O’sı Başkanı oldum. Ve hemen kolları sıvadım. Uşak’ın sorunları ve çözüm yolları ile bunun sonucunda da büyük Uşak projesini ( tabi ki ekonomik olarak)  üçayakta toplamıştım. 1enerji, 2 tarım, 3 ulaşım.  

       Baktım, Uşak’ ta helvanın malzemelerinin hepsi hazır. Lazım olan helva yapacak ortak akıl. Demokrasilerde çok seslilik önemli ama hizmette Uşak olarak tek ses olmamız lazım diye düşündüm. Bu gün, Büyük Uşak projesinin enerji ayağını maalesef kaybettik. Bunu daha sonraki yazılarımda detayı ile anlatacağım.  

       Ulaşım konusunda da ilimizden geçen araçları, insanları Uşak da durdurmak ve onların harcama yapmalarına zemin hazırlamak zorundaydık. Bunun için akaryakıtın çok pahalı olduğu ülkemizde, İstanbul- Antalya yolunu 400 km. kısaltacak, Denizli, Kuşadası içinde bitmekte olan Denizli-Aydın otabını ile ister Kuşadası’na, Seferihisar’a, uzun yıllardır hizmet veren Aydın- İzmir otobanı ile isterse de İzmir’e Çeşme’ ye bağlanacak oldukları, Uşak- Buldan duble oto yolunun bir an önce bitirip, Bu yolun İstanbul- Buldan yolu ile Organize sanayi bölgesi kavşağı üzerinden bağlanması ile bu yol, Simav’ a Gediz’e, ve bu ilçelerin gerisindeki gelişmemiş olan Kütahya’nın ilçelerine kalkınma, gelişme imkanı sunacaktı. Ulubey ilçesi ve yol üstündeki köyleri için nimet olacaktı. Organize bölgemize yakın yerlerde Alış veriş merkezi yaparak, ilimizde üretilen ister sanayi isterse gıda maddeleri olsun hepsinin satışı yapılacak ilimizde yeni markaların oluşmasına var olan markaların daha iyi tanıtılmasına fayda sağalacaktı. Yıllarca anlattım, hala anlatmaya devam ediyorum. İlimizin kalkınmasında bu üç saç ayağının mutlaka hayata geçirilmesi gerekir.  

       İlimiz artık şu çatışmalardan uzaklaşıp, ufkunu geliştirip, ilimizde heyecan uyandıracak projeler ortaya koymak zorunda. Ortak akıl ve beyin fırtınalarına en kısa sürede başlamalı. Hem parti içi hem de partiler arası siyasi çekişmeleri bir kenara bırakmalı. 

      Günleriniz aydın olsun. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
LOKMAN AYATS
(18.09.2023 13:49 - #156)
Bir uşaklı olarak sizi kutlarım.Temennim bu değerli projeleriniz gerçekleşir.Başarılar.LOKMAN AYATA
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.