tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

YAYALAŞTIRILAN SOKAKLARDA ‘ATEŞ’ DANSI

Manşet 28.03.2024 - 00:05, Güncelleme: 27.03.2024 - 22:45 409+ kez okundu.
 

YAYALAŞTIRILAN SOKAKLARDA ‘ATEŞ’ DANSI

(YAVUZ KUŞDEMİR) - Uşak Belediyesi tarafından yayalaştırılan sokaklarda, araç trafiğine halen açık olan cadde ve sokaklarda, yaya yollarına döşenen yerinden çıkmış ve kırılmış parke taşlar ölüme davetiye çıkarıyor. Vatandaşlarımızın hayatını olumsuz yönde etkileyen parkeler bir defa döşendi ya, yetkililer kırılıp yerinden çıkarak sokağı engebeli bir arazi haline getiren parke taşlara neden el atmıyor. Diyecekken sosyal medyada bir paylaşıma tanık oldum.
Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş, yerinden çıkan vatandaşların hayatını olumsuz etkileyen parke taşının üzerine çıkarak ‘ATEŞ’ dansı yaptı. Konunun başlığı da buradan geliyor. Parke taşının üzerine çıkan MHP’li Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş, aynen şu yorumu paylaştı: “Çekin abim, çekin gel. Nay, nay, nay… Sezer Ateş başkanlığında bu dansı size yaptırmayacağım. Üzgünüm. Bunu Sezer Ateş başkanlığında görürseniz. Gelin belediyede benim yüzüme tükürün. Böyle bir şey yok.” sözleri belediyede Uşak’a hizmet konusunda maaş alan kişilere ne anlatır orasını kendileri bilir. Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın her yere koşacak ve yetişecek diye bir lüksü de yok. Sonuçta her hizmetin bir müdürü, bir sorumlusu zaten var. Herkes görevini yaparak hak ettiği maaşı alacak. Öyle oturduğu yerden maaş almak yerine, yaptırdığı hizmetinde takipçisi olacak. BAHAR GELDİ, ABART EGZOZ ORUÇLU İNSANLARI ÇİLEDEN ÇIKARIYOR İlimizde baharın gelmesi ile ağaçlar çiçek açar diye düşünüyordum ancak, motosikletler de denetim eksikliğinden dolayı ‘Abart Egzozlar’ çiçek açtı. Plakasız, ruhsatsız, motosiklete otomobil egzozu bağlatanlar, insanları çileden çıkarır hale geldi. Tekrar konuya dönecek olursak, Ayağı takılıp sendeleyip kendini son anda düşmekten kurtaran ya da kurtaramayıp yere düşerek kendini sakatlayan vatandaşlarımız ‘ATEŞ’ dansından çok şikayetçi. Hiçbir denetimin yapılmadığı yayalaştırılan sokaklar da motosiklet ve elektrikli bisikletlerin son sürat estirdiği terör zaten kaçınılmaz sonucu gözler önüne seriyor. Ramazan Mübarek gün vatandaşları ve esnafı çileden çıkaran ‘Abart Egzoz’ neden denetlenmiyor? O da ilgili kurumların iş yapmadığını gösteriyor. Yayalaştırılan yollarda ve sokaklarda neden denetim zafiyeti yaşanıyor? Sayın yetkililer. İlimizde denetim yapacak hiç mi motorize ekibimiz kalmadı. Yayalaştırılan Sokakları araç trafiğine açan başta Motorize Uşak Zabıtası her gün bu sokaklarda cirit atıyor. İnsanların ölümüne yol açma tehlikesi olan bu parke taşlarını hiç mi görmüyor? Hangi sokağın ne halde olduğunu neden ilgili birime aktarmıyor? Yoksa vatandaşlarımız yayalaştırılan sokaklarda ‘ATEŞ’ dansına devam edecek…
(YAVUZ KUŞDEMİR) - Uşak Belediyesi tarafından yayalaştırılan sokaklarda, araç trafiğine halen açık olan cadde ve sokaklarda, yaya yollarına döşenen yerinden çıkmış ve kırılmış parke taşlar ölüme davetiye çıkarıyor. Vatandaşlarımızın hayatını olumsuz yönde etkileyen parkeler bir defa döşendi ya, yetkililer kırılıp yerinden çıkarak sokağı engebeli bir arazi haline getiren parke taşlara neden el atmıyor. Diyecekken sosyal medyada bir paylaşıma tanık oldum.

Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş, yerinden çıkan vatandaşların hayatını olumsuz etkileyen parke taşının üzerine çıkarak ‘ATEŞ’ dansı yaptı. Konunun başlığı da buradan geliyor. Parke taşının üzerine çıkan MHP’li Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş, aynen şu yorumu paylaştı:

“Çekin abim, çekin gel. Nay, nay, nay… Sezer Ateş başkanlığında bu dansı size yaptırmayacağım. Üzgünüm. Bunu Sezer Ateş başkanlığında görürseniz. Gelin belediyede benim yüzüme tükürün. Böyle bir şey yok.” sözleri belediyede Uşak’a hizmet konusunda maaş alan kişilere ne anlatır orasını kendileri bilir. Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın her yere koşacak ve yetişecek diye bir lüksü de yok. Sonuçta her hizmetin bir müdürü, bir sorumlusu zaten var. Herkes görevini yaparak hak ettiği maaşı alacak. Öyle oturduğu yerden maaş almak yerine, yaptırdığı hizmetinde takipçisi olacak.

BAHAR GELDİ, ABART EGZOZ ORUÇLU İNSANLARI ÇİLEDEN ÇIKARIYOR

İlimizde baharın gelmesi ile ağaçlar çiçek açar diye düşünüyordum ancak, motosikletler de denetim eksikliğinden dolayı ‘Abart Egzozlar’ çiçek açtı. Plakasız, ruhsatsız, motosiklete otomobil egzozu bağlatanlar, insanları çileden çıkarır hale geldi. Tekrar konuya dönecek olursak, Ayağı takılıp sendeleyip kendini son anda düşmekten kurtaran ya da kurtaramayıp yere düşerek kendini sakatlayan vatandaşlarımız ‘ATEŞ’ dansından çok şikayetçi. Hiçbir denetimin yapılmadığı yayalaştırılan sokaklar da motosiklet ve elektrikli bisikletlerin son sürat estirdiği terör zaten kaçınılmaz sonucu gözler önüne seriyor.

Ramazan Mübarek gün vatandaşları ve esnafı çileden çıkaran ‘Abart Egzoz’ neden denetlenmiyor? O da ilgili kurumların iş yapmadığını gösteriyor. Yayalaştırılan yollarda ve sokaklarda neden denetim zafiyeti yaşanıyor? Sayın yetkililer. İlimizde denetim yapacak hiç mi motorize ekibimiz kalmadı. Yayalaştırılan Sokakları araç trafiğine açan başta Motorize Uşak Zabıtası her gün bu sokaklarda cirit atıyor. İnsanların ölümüne yol açma tehlikesi olan bu parke taşlarını hiç mi görmüyor? Hangi sokağın ne halde olduğunu neden ilgili birime aktarmıyor? Yoksa vatandaşlarımız yayalaştırılan sokaklarda ‘ATEŞ’ dansına devam edecek…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.