tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

Kaymakam Melih BULGUR'un Veda Mesajı

Manşet 21.07.2023 - 01:23, Güncelleme: 12.01.2024 - 21:57 2175+ kez okundu.
 

Kaymakam Melih BULGUR'un Veda Mesajı

Karahallı Kaymakamı Melih Bulgur görevden ayrılması nedeniyle Karahallılara veda mesajı yayınladı.
Kıymetli Karahallılar, 14 Şubat 2022 tarihinde başladığım ve o tarihten itibaren geçen 17 aylık süreçte görev yapmaktan onur duyduğum Karahallı’dan ve Karahallı Kaymakamlığı görevinden İçişleri Bakanlığı’nın yabancı dil programı dâhilinde Ankara’ya çağırılmam nedeniyle bugün itibariyle ayrılıyor ve siz değerli hemşerilerime veda ediyorum.  Karahallı Kaymakamlığı’ndaki çalışma sürem boyunca mesai arkadaşlarımla birlikte halka hizmet amacını öncelikli tutmaya, sevinç ve kederlerinize ortak olmaya, problemlere çözüm üretmeye ve tüm vatandaşlarımızı ayrım yapmaksızın kucaklamaya özen gösterdik. Yürüttüğümüz projelerle başta şehit aileleri ve gaziler olmak üzere; dezavantajlı grupların, yaşlı, engelli ve öksüz-yetim vatandaşların her daim yanlarında olmaya çaba harcadık. Yaptığımız çalışmalarla ilçemizde pek çok alanda değer üretmeye ve daha ileri götürmeye gayret ettik. Görevim süresince kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ve her kademedeki çalışanlar ile şahsıma göstermiş oldukları sevgi ve muhabbetten ötürü bütün Karahallı hemşehrilerimize müteşekkirim. Melih Bulgur  Karahallı Kaymakamı
Karahallı Kaymakamı Melih Bulgur görevden ayrılması nedeniyle Karahallılara veda mesajı yayınladı.

Kıymetli Karahallılar,

14 Şubat 2022 tarihinde başladığım ve o tarihten itibaren geçen 17 aylık süreçte görev yapmaktan onur duyduğum Karahallı’dan ve Karahallı Kaymakamlığı görevinden İçişleri Bakanlığı’nın yabancı dil programı dâhilinde Ankara’ya çağırılmam nedeniyle bugün itibariyle ayrılıyor ve siz değerli hemşerilerime veda ediyorum. 

Karahallı Kaymakamlığı’ndaki çalışma sürem boyunca mesai arkadaşlarımla birlikte halka hizmet amacını öncelikli tutmaya, sevinç ve kederlerinize ortak olmaya, problemlere çözüm üretmeye ve tüm vatandaşlarımızı ayrım yapmaksızın kucaklamaya özen gösterdik. Yürüttüğümüz projelerle başta şehit aileleri ve gaziler olmak üzere; dezavantajlı grupların, yaşlı, engelli ve öksüz-yetim vatandaşların her daim yanlarında olmaya çaba harcadık. Yaptığımız çalışmalarla ilçemizde pek çok alanda değer üretmeye ve daha ileri götürmeye gayret ettik.

Görevim süresince kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ve her kademedeki çalışanlar ile şahsıma göstermiş oldukları sevgi ve muhabbetten ötürü bütün Karahallı hemşehrilerimize müteşekkirim. Melih Bulgur  Karahallı Kaymakamı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.