tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

Vali Ergün, Kız Kur’an Kursu öğrencileri ile iftarda buluştu

Manşet 29.03.2024 - 00:05, Güncelleme: 28.03.2024 - 16:36 486+ kez okundu.
 

Vali Ergün, Kız Kur’an Kursu öğrencileri ile iftarda buluştu

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Hz. Hatice Kız Kur’an Kursu Öğrencileriyle İftar Programında Bir Araya Geldi
Uşak Valisi Dr. Turan Ergün eşi Hülya Ergün ile birlikte, Uşak İl Müftülüğü’nce düzenlenen iftar programında Hz. Hatice Kız Kur’an Kursu öğrenci ve öğreticileriyle buluştu. İl Müftüsü Burhan Çakır ve kurs öğrencileri tarafından karşılanan Vali Ergün ve eşi Hülya Ergün orucunu Kur’an Kursu öğrenci ve öğreticileriyle birlikte açtı. İftar yemeğinin ardından öğrencilerle sohbet eden Vali Ergün, “Bu mübarek günlerde burada sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yarınlarımızın mimarı siz kıymetli çocuklarımıza hayat boyu başarılar diliyorum.” dedi. İftar programında Vali Ergün ve eşi Hülya Ergün’e İl Müftüsü Burhan Çakır, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Kerim Özalp eşlik etti.  
Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Hz. Hatice Kız Kur’an Kursu Öğrencileriyle İftar Programında Bir Araya Geldi

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün eşi Hülya Ergün ile birlikte, Uşak İl Müftülüğü’nce düzenlenen iftar programında Hz. Hatice Kız Kur’an Kursu öğrenci ve öğreticileriyle buluştu. İl Müftüsü Burhan Çakır ve kurs öğrencileri tarafından karşılanan Vali Ergün ve eşi Hülya Ergün orucunu Kur’an Kursu öğrenci ve öğreticileriyle birlikte açtı. İftar yemeğinin ardından öğrencilerle sohbet eden Vali Ergün, “Bu mübarek günlerde burada sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yarınlarımızın mimarı siz kıymetli çocuklarımıza hayat boyu başarılar diliyorum.” dedi.

İftar programında Vali Ergün ve eşi Hülya Ergün’e İl Müftüsü Burhan Çakır, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Kerim Özalp eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.