tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

UŞAK’TA UZAY MERAKLISI GENÇLER, GEZERAVCI İLE BULUŞTU

Manşet 29.03.2024 - 00:05, Güncelleme: 29.03.2024 - 12:42 627+ kez okundu.
 

UŞAK’TA UZAY MERAKLISI GENÇLER, GEZERAVCI İLE BULUŞTU

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile birlikte Uşak Üniversitesi’nde gençlerle buluştu.
Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Gençlik Buluşması’nda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, gençlerle bir araya geldi. Program öncesi Uşak Valisi Dr. Turan Ergün’ü ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ardından Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi’ne geçti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’ya, Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Ak Parti Uşak Milletvekilleri Fahrettin Tuğrul ve Op. Dr. İsmail Güneş, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar eşlik etti. Uşak Üniversitesi’ndeki gençlere seslenen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye’nin, geliştirme sürecindeki Türksat 6A’nın uzaya gönderilmesiyle dünyada haberleşme uydularını kendi imkanlarıyla geliştirebilen ve üretebilen 10 ülkeden biri olacağına değinerek, “Bu ülkenin evlatlarının geliştirdiği roket teknolojisiyle Türkiye aya da erişecek” dedi. Milli teknoloji hamlesinin sahibi ve öznesi olan Türk gençlerinin kendilerini savunma sanayisi ve havacılıkta ispat ettiğini, dünyaya neleri başarabileceğini güçlü şekilde gösterdiğini dile getiren Kacır, geçmişte Türkiye’de havacılık konusunda önemli çalışmaların yürütüldüğünü fakat bunun kesintiye uğradığını ifade etti. Kacır, Türkiye'nin ihtiyacı olan teknolojiyi kendi evlatlarıyla yerli ve milli olarak geliştirecek güçlü ve sağlam bir iradenin ortaya çıktığına işaret etti. Uşak Üniversitesi’nde yoğun bir ilgiyle karşılana Türkiye’nin ilk Türk Astronotu Alper Gezeravcı ise, nasıl astronot olduğundan, sürecin nasıl işlediğinden, bu sürecin zorluklarından ve uzayda yaptığı deneylerden bahsetti. Ardından Vali Dr. Turan Ergün, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile birlikte Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ı makamında ziyaret etti. Vali Dr. Turan Ergün, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile birlikte Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırım, üretim, istihdam hususunda şehrimize ve ülkemize birçok sektörde katkı sağlayan sanayicilerimizle bir araya geldi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır toplantının ardından Afyonkarahisar’a hareket etti.  
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile birlikte Uşak Üniversitesi’nde gençlerle buluştu.

Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Gençlik Buluşması’nda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, gençlerle bir araya geldi. Program öncesi Uşak Valisi Dr. Turan Ergün’ü ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ardından Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi’ne geçti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’ya, Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Ak Parti Uşak Milletvekilleri Fahrettin Tuğrul ve Op. Dr. İsmail Güneş, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar eşlik etti.

Uşak Üniversitesi’ndeki gençlere seslenen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye’nin, geliştirme sürecindeki Türksat 6A’nın uzaya gönderilmesiyle dünyada haberleşme uydularını kendi imkanlarıyla geliştirebilen ve üretebilen 10 ülkeden biri olacağına değinerek, “Bu ülkenin evlatlarının geliştirdiği roket teknolojisiyle Türkiye aya da erişecek” dedi.

Milli teknoloji hamlesinin sahibi ve öznesi olan Türk gençlerinin kendilerini savunma sanayisi ve havacılıkta ispat ettiğini, dünyaya neleri başarabileceğini güçlü şekilde gösterdiğini dile getiren Kacır, geçmişte Türkiye’de havacılık konusunda önemli çalışmaların yürütüldüğünü fakat bunun kesintiye uğradığını ifade etti. Kacır, Türkiye'nin ihtiyacı olan teknolojiyi kendi evlatlarıyla yerli ve milli olarak geliştirecek güçlü ve sağlam bir iradenin ortaya çıktığına işaret etti. Uşak Üniversitesi’nde yoğun bir ilgiyle karşılana Türkiye’nin ilk Türk Astronotu Alper Gezeravcı ise, nasıl astronot olduğundan, sürecin nasıl işlediğinden, bu sürecin zorluklarından ve uzayda yaptığı deneylerden bahsetti.

Ardından Vali Dr. Turan Ergün, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile birlikte Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ı makamında ziyaret etti. Vali Dr. Turan Ergün, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile birlikte Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırım, üretim, istihdam hususunda şehrimize ve ülkemize birçok sektörde katkı sağlayan sanayicilerimizle bir araya geldi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır toplantının ardından Afyonkarahisar’a hareket etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.