tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

SEZER ATEŞ, EREN'LE YER DEĞİŞTİRİRSE

Manşet 29.03.2024 - 00:05, Güncelleme: 29.03.2024 - 12:42 646+ kez okundu.
 

SEZER ATEŞ, EREN'LE YER DEĞİŞTİRİRSE

Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş, sempatik tavırları ile beğeni topluyor. Seçim çalışmaları kapsamında Uşak’ı karış karış gezen MHP’li Sezer Ateş, bu defa gece gündüz seçim çalışmalarını görüntüleyen Kameraman Eren’le yer değiştirdi.
Seçim çalışmalarını ve projelerini görüntüleyen MHP Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş’le Kameraman Eren arasında şöyle bir diyalog gerçekleşti: “Eren, Eren dur oğlum bak kameranın kapağını açmayı unuttuk. Dur ben açıyorum. Pardon Başkanım. Arkadaşlar videomuza hoş geldiniz. Sosyal medyada bugün Eren’imizi merak ediyorlar. Bizde bugün rolleri değiştik. Kamerayı ben çekiyorum. Sıradaki projemizi Eren'im anlatıyor. Başkanım hangi projeden başlayayım diye soruyor bana. Yeşil Uşak projesinden başla dememle, Başkanım sağa mı vurayım sola mı vurayım diyor. Bende nasıl istiyorsan öyle vur diyorum. Başkanım ben de öğrenci olduğun için Gönül Yurdu projemizi tanıtacağım diyor ‘Başkanım bu işler zormuş ya siz projelerinizi yapın. Ben de Kameramı geri alayım gözünüzü seveyim” diyerek pes ediyor. Tabii yiğidim diyerek kamerasını teslim ediyorum. “Buyur, gördün mü, demek ki kamera önü zormuş değil mi? Yiğidim nasıl oluyormuş, başkanım çok zormuş diyor. Biz her zaman kolaya değil zora talip olduk. Bizim örf ve adetlerimizde, düğünde birlik ve beraberlik vardır. Hadi o zaman hep birlikte eğlenmeyelim mi? Göster bakalım Eren. Çocukluğumuzu özlemişiz ya başkanım. Siz hiç neşenizi kaybetmeyin ki, evet o zaman şimdiki projemiz de gençlerimiz ve çocuklarımıza gelsin. Eren’im Uşak olarak gülüp eğlenip kültürlenmeyelim mi Başkanım. Yine projeniz var. Galiba bizde projeler bitmez. Eren gösterelim. Süremiz doldu. İnşallah bir dahaki videomuzu başkan olduktan sonra çekeriz. Hoşça kalın. Eren yine kameranın kapağı bende kaldı. Ben kapatayım.”  
Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş, sempatik tavırları ile beğeni topluyor. Seçim çalışmaları kapsamında Uşak’ı karış karış gezen MHP’li Sezer Ateş, bu defa gece gündüz seçim çalışmalarını görüntüleyen Kameraman Eren’le yer değiştirdi.

Seçim çalışmalarını ve projelerini görüntüleyen MHP Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş’le Kameraman Eren arasında şöyle bir diyalog gerçekleşti:

“Eren, Eren dur oğlum bak kameranın kapağını açmayı unuttuk. Dur ben açıyorum. Pardon Başkanım. Arkadaşlar videomuza hoş geldiniz. Sosyal medyada bugün Eren’imizi merak ediyorlar. Bizde bugün rolleri değiştik. Kamerayı ben çekiyorum. Sıradaki projemizi Eren'im anlatıyor. Başkanım hangi projeden başlayayım diye soruyor bana. Yeşil Uşak projesinden başla dememle, Başkanım sağa mı vurayım sola mı vurayım diyor. Bende nasıl istiyorsan öyle vur diyorum. Başkanım ben de öğrenci olduğun için Gönül Yurdu projemizi tanıtacağım diyor ‘Başkanım bu işler zormuş ya siz projelerinizi yapın. Ben de Kameramı geri alayım gözünüzü seveyim” diyerek pes ediyor.

Tabii yiğidim diyerek kamerasını teslim ediyorum. “Buyur, gördün mü, demek ki kamera önü zormuş değil mi? Yiğidim nasıl oluyormuş, başkanım çok zormuş diyor. Biz her zaman kolaya değil zora talip olduk. Bizim örf ve adetlerimizde, düğünde birlik ve beraberlik vardır. Hadi o zaman hep birlikte eğlenmeyelim mi? Göster bakalım

Eren. Çocukluğumuzu özlemişiz ya başkanım. Siz hiç neşenizi kaybetmeyin ki, evet o zaman şimdiki projemiz de gençlerimiz ve çocuklarımıza gelsin. Eren’im Uşak olarak gülüp eğlenip kültürlenmeyelim mi Başkanım. Yine projeniz var. Galiba bizde projeler bitmez. Eren gösterelim. Süremiz doldu. İnşallah bir dahaki videomuzu başkan olduktan sonra çekeriz. Hoşça kalın. Eren yine kameranın kapağı bende kaldı. Ben kapatayım.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.