tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

MHP’Lİ ATEŞ’TEN GAZETEMİZE VE DERNEĞİMİZE ZİYARET

Manşet 27.03.2024 - 00:05, Güncelleme: 27.03.2024 - 12:30 500+ kez okundu.
 

MHP’Lİ ATEŞ’TEN GAZETEMİZE VE DERNEĞİMİZE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş, Uşak Haber Gazetesi ve Uşak Faal Gazeteciler Derneği’mizi ziyaret etti.
MHP Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş, ziyaretinde Uşak Faal Gazeteciler Derneği Başkanı Hüsnü Kazım Özler ve Uşak Haber Gazetesi’nde görevli basın mensupları ile günün değerlendirmesini yaptı. Uşak için canla başla çalıştıklarını ifade eden MHP’li Sezer Ateş, “Seçime birkaç gün kala çalışmalarımıza son hız devam ediyoruz. Girilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmadan vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor, çözüm önerilerimizi aktarıyoruz. MHP olarak Uşak’ta çok iyi bir çıkış yakaladık. Çok fazla olumlu görüş alıyoruz” dedi. 31 Mart’ta ki seçimlerde birinci parti olarak çıkacaklarını iddia eden MHP’li Sezer Ateş, “Yerinde Dönüşüm, Genç Merkez, Renkli Şehir, Gönül Yurdu, Kuzey Şehir, Halk Şarküteri, Pazar İsrafını Önleme, Emek Kart, Süt ATM’leri, Yeni Stadyum, Ramada Köprülü Kavşak, Yeşil Uşak, Isıtılan Kapalı Duraklar, Eğitim Yuvası, Uşak Yolcu Terminali, 3 duraklı Elektrikli Otobüs, Elektrikli Araç Filosu, Mobil Vezne ve Evrak Kayıt Sistemi, Bisiklet Yolları, Hacıkadem Köprülü Kavşağı Can Dostları Yuvası ve Elektrikli Araç Şarj İstasyonu projelerim vatandaşımızdan olumlu not aldı. İlimize köklü hizmetler verebilmek için bu hizmetlerin en iyi yolunun belediye olduğunu biliyorum” diye konuştu.  
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş, Uşak Haber Gazetesi ve Uşak Faal Gazeteciler Derneği’mizi ziyaret etti.

MHP Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş, ziyaretinde Uşak Faal Gazeteciler Derneği Başkanı Hüsnü Kazım Özler ve Uşak Haber Gazetesi’nde görevli basın mensupları ile günün değerlendirmesini yaptı. Uşak için canla başla çalıştıklarını ifade eden MHP’li Sezer Ateş, “Seçime birkaç gün kala çalışmalarımıza son hız devam ediyoruz. Girilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmadan vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor, çözüm önerilerimizi aktarıyoruz. MHP olarak Uşak’ta çok iyi bir çıkış yakaladık. Çok fazla olumlu görüş alıyoruz” dedi.

31 Mart’ta ki seçimlerde birinci parti olarak çıkacaklarını iddia eden MHP’li Sezer Ateş, “Yerinde Dönüşüm, Genç Merkez, Renkli Şehir, Gönül Yurdu, Kuzey Şehir, Halk Şarküteri, Pazar İsrafını Önleme, Emek Kart, Süt ATM’leri, Yeni Stadyum, Ramada Köprülü Kavşak, Yeşil Uşak, Isıtılan Kapalı Duraklar, Eğitim Yuvası, Uşak Yolcu Terminali, 3 duraklı Elektrikli Otobüs, Elektrikli Araç Filosu, Mobil Vezne ve Evrak Kayıt Sistemi, Bisiklet Yolları, Hacıkadem Köprülü Kavşağı Can Dostları Yuvası ve Elektrikli Araç Şarj İstasyonu projelerim vatandaşımızdan olumlu not aldı. İlimize köklü hizmetler verebilmek için bu hizmetlerin en iyi yolunun belediye olduğunu biliyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.