tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

Kitap Kurtlarına Belgeleri Verildi

Manşet 29.03.2024 - 00:05, Güncelleme: 28.03.2024 - 16:22 502+ kez okundu.
 

Kitap Kurtlarına Belgeleri Verildi

Uşak’ın Eşme ilçesi Kaymakamı Selin Sarı, Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında son üç ay içinde en çok kitap okuyanlara ‘Kitap Kurdu Belgesi’ verdi.
25 Mart-31 Mart tarihleri arasında kutlanan “Kütüphane Haftası” kapsamında Eşme ilçesinde okuma etkinlikleri devam ediyor. Kaymakam Selin Sarı, “Başta kütüphanecilerimiz olmak üzere vatandaşlarımızın Kütüphaneler Haftasını kutluyor; bu vesileyle ülkemizde, ilimizde, ilçemizde kitap okuma alışkanlığına, bilgiye ve öğrenmeye olan ilginin artmasını temenni ediyorum” dedi. Eşme İlçe Halk Kütüphanesi’ne üye olan 2024 yılı Ocak-Mart döneminde en çok kitap okuyan üyelere çocuk,  genç ve yetişkin kategorisinde Kitap Kurdu Belgeleri Kaymakam Selin Sarı tarafından verildi.  
Uşak’ın Eşme ilçesi Kaymakamı Selin Sarı, Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında son üç ay içinde en çok kitap okuyanlara ‘Kitap Kurdu Belgesi’ verdi.

25 Mart-31 Mart tarihleri arasında kutlanan “Kütüphane Haftası” kapsamında Eşme ilçesinde okuma etkinlikleri devam ediyor. Kaymakam Selin Sarı, “Başta kütüphanecilerimiz olmak üzere vatandaşlarımızın Kütüphaneler Haftasını kutluyor; bu vesileyle ülkemizde, ilimizde, ilçemizde kitap okuma alışkanlığına, bilgiye ve öğrenmeye olan ilginin artmasını temenni ediyorum” dedi.

Eşme İlçe Halk Kütüphanesi’ne üye olan 2024 yılı Ocak-Mart döneminde en çok kitap okuyan üyelere çocuk,  genç ve yetişkin kategorisinde Kitap Kurdu Belgeleri Kaymakam Selin Sarı tarafından verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.