tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

KAYAAĞIL TERMAL TESİSİ HALKIN UĞRAK NOKTASI OLDU

Manşet 28.03.2024 - 00:05, Güncelleme: 28.03.2024 - 09:55 587+ kez okundu.
 

KAYAAĞIL TERMAL TESİSİ HALKIN UĞRAK NOKTASI OLDU

Şifalı suyu, temiz havası ve doğal ortamı ile Uşak’ın önemli termal merkezi haline gelen Kayaağıl Termal, yenilenen yüzüyle Uşak halkının uğrak noktası oldu.
Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Şehrimizin en önemli doğal kaynağı termal sularımızı etkin bir şekilde kullanmak için dış cephesinden tesisatlarına kadar baştan aşağı yenilediğimiz Kayaağıl Termal Tesislerimizi hizmetinize sunduk” dedi. Yapılacak olan seçim sonrasında tekrar Belediye Başkanı seçilmesi halinde emeklilere kolaylık sağlayacağını ifade eden Çakın, “Kentimizde yaşayan emeklilerimize Mayıs ayından itibaren Kayaağıl Termal Tesislerimiz ücretsiz olarak, apartlarımız ise yüzde 50 indirimli olarak hizmet verecek. Hem turizme hem de kent ekonomimize katkı sağlayacak yatırımlarla, sayısı her geçen gün artan modern tesislerimizle Uşak gelişiyor” diye konuştu.  
Şifalı suyu, temiz havası ve doğal ortamı ile Uşak’ın önemli termal merkezi haline gelen Kayaağıl Termal, yenilenen yüzüyle Uşak halkının uğrak noktası oldu.

Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Şehrimizin en önemli doğal kaynağı termal sularımızı etkin bir şekilde kullanmak için dış cephesinden tesisatlarına kadar baştan aşağı yenilediğimiz Kayaağıl Termal Tesislerimizi hizmetinize sunduk” dedi.

Yapılacak olan seçim sonrasında tekrar Belediye Başkanı seçilmesi halinde emeklilere kolaylık sağlayacağını ifade eden Çakın, “Kentimizde yaşayan emeklilerimize Mayıs ayından itibaren Kayaağıl Termal Tesislerimiz ücretsiz olarak, apartlarımız ise yüzde 50 indirimli olarak hizmet verecek. Hem turizme hem de kent ekonomimize katkı sağlayacak yatırımlarla, sayısı her geçen gün artan modern tesislerimizle Uşak gelişiyor” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.