tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

KARAHALLI’DA ENDERUN USULÜ TERAVİ KILINDI

Manşet 29.03.2024 - 00:05, Güncelleme: 28.03.2024 - 14:51 542+ kez okundu.
 

KARAHALLI’DA ENDERUN USULÜ TERAVİ KILINDI

İl Müftülüğümüzün farklı camilerde düzenlediği Enderun Usulü Teravih Namazı programları tüm hızıyla devam ediyor.
İl Müftülüğü dün akşam Karahallı ilçemiz Ulu Camiinde kılınan teravi namazını vatandaşlarla beraber İl Müftüsü Burhan Çakır kıldırdı. İl Müftülüğünden yapılan açıklamada, ‘’Dün akşam Karahallı Ulu Cami’de kılınan Enderun Usulü Teravih Namazına vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi. Namaz öncesi vatandaşlarımızla sohbet eden İl Müftümüz Burhan Çakır; Ramazan ayının önemi ve faziletleri ile mukabele, hatimle teravih ve hatimle sabah namazları konularına değindikten sonra dua etti. Seçkin hafızlarımızın kıldırdığı Enderun usulü teravih namazı ve aralarında getirilen salavatlar ve kasideler ile cemaatimiz tarafından büyük teveccüh ile karşılandı. Enderun Usulü Teravih Namazı, yatsı ve vitir namazı ile birlikte teravihin her 4 rekatında farklı farklı makamlarda seçkin hafız hocalarımız tarafından kıldırılmaktadır. Önümüzdeki günlerde de farklı farklı camilerde devam edecek olan Enderun Usulü Teravih Namazına bütün Kardeşlerimizi bekliyoruz.’’ Denildi.  
İl Müftülüğümüzün farklı camilerde düzenlediği Enderun Usulü Teravih Namazı programları tüm hızıyla devam ediyor.

İl Müftülüğü dün akşam Karahallı ilçemiz Ulu Camiinde kılınan teravi namazını vatandaşlarla beraber İl Müftüsü Burhan Çakır kıldırdı.

İl Müftülüğünden yapılan açıklamada, ‘’Dün akşam Karahallı Ulu Cami’de kılınan Enderun Usulü Teravih Namazına vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi. Namaz öncesi vatandaşlarımızla sohbet eden İl Müftümüz Burhan Çakır; Ramazan ayının önemi ve faziletleri ile mukabele, hatimle teravih ve hatimle sabah namazları konularına değindikten sonra dua etti. Seçkin hafızlarımızın kıldırdığı Enderun usulü teravih namazı ve aralarında getirilen salavatlar ve kasideler ile cemaatimiz tarafından büyük teveccüh ile karşılandı.

Enderun Usulü Teravih Namazı, yatsı ve vitir namazı ile birlikte teravihin her 4 rekatında farklı farklı makamlarda seçkin hafız hocalarımız tarafından kıldırılmaktadır. Önümüzdeki günlerde de farklı farklı camilerde devam edecek olan Enderun Usulü Teravih Namazına bütün Kardeşlerimizi bekliyoruz.’’ Denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.