tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

KADAYIFÇI BAHRİ USTA AÇILDI

Manşet 29.03.2024 - 00:05, Güncelleme: 28.03.2024 - 15:08 455+ kez okundu.
 

KADAYIFÇI BAHRİ USTA AÇILDI

İlimiz yeni bir işyerine daha kavuştu. Açılışını Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın yaptığı, Kadayıfçı Bahri Usta hizmete girdi.
Sarayaltı mahallemizde hizmet verecek olan Kadayıfçı Bahri Usta Uşaklılara aradıkları lezzeti sunuyor. Açılış kurdelasını keserken Başkan Mehmet Çakın, yeni bir işletmenin açılışını yapmaktan Uşak’a hizmet vermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle dedi. ‘’ Sarayaltı Mahallemizde hizmete açılan "Kadayıfçı Bahri Usta" işyerinin açılışını gerçekleştirdik. İşyerinin şehrimize hayırlı olmasını diliyor, işletme sahibi Bahri Onat'a bereketli ve bol kazançlar diliyorum.’’ Dedi.
İlimiz yeni bir işyerine daha kavuştu. Açılışını Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın yaptığı, Kadayıfçı Bahri Usta hizmete girdi.

Sarayaltı mahallemizde hizmet verecek olan Kadayıfçı Bahri Usta Uşaklılara aradıkları lezzeti sunuyor. Açılış kurdelasını keserken Başkan Mehmet Çakın, yeni bir işletmenin açılışını yapmaktan Uşak’a hizmet vermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle dedi.

‘’ Sarayaltı Mahallemizde hizmete açılan "Kadayıfçı Bahri Usta" işyerinin açılışını gerçekleştirdik.

İşyerinin şehrimize hayırlı olmasını diliyor, işletme sahibi Bahri Onat'a bereketli ve bol kazançlar diliyorum.’’ Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.