tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

EŞME’DE TİYATRO GÜNÜ KUTLANDI

Manşet 29.03.2024 - 00:05, Güncelleme: 29.03.2024 - 12:38 546+ kez okundu.
 

EŞME’DE TİYATRO GÜNÜ KUTLANDI

27 Mart Dünya Tiyatro Günü. 61 senedir olduğu gibi bu sene de Dünya Tiyatro günü birçok ülkede kutlanıyor. 27 Mart, tiyatro ve seyirci arasındaki bağı kuvvetlendirmek amacıyla ilk kez 1961 yılında UNESCO tarafından ilan edilmiştir.
Her yıl, tiyatro ve diğer sanat disiplinlerinden gelen üstün başarılı bir sanatçı, bu gün için bir konuşma yapmaya davet ediliyor. Uluslararası Bildirge olarak kabul edilen bu konuşmanın metni 20'den fazla dile çevrilerek pek çok gazetede yayınlanıyor ve dünya üzerindeki birçok tiyatro grubunun oyunundan önce okunuyor. Dünya Tiyatrolar etkinliğinde Eşme İlçemizde’de hazırlanan ‘’Ayının Fendi Avcıyı Yendi’’ adlı oyun sergilendi. Eşme Kaymakamı Selin SARI, Dünya Tiyatrolar Günü münasebetiyle hazırlanan “Ayının Fendi Avcıyı Yendi” adlı tiyatro oyununu izledi. Kaymakam Selin Sarı, ‘’ Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.’’ Dedi.
27 Mart Dünya Tiyatro Günü. 61 senedir olduğu gibi bu sene de Dünya Tiyatro günü birçok ülkede kutlanıyor. 27 Mart, tiyatro ve seyirci arasındaki bağı kuvvetlendirmek amacıyla ilk kez 1961 yılında UNESCO tarafından ilan edilmiştir.

Her yıl, tiyatro ve diğer sanat disiplinlerinden gelen üstün başarılı bir sanatçı, bu gün için bir konuşma yapmaya davet ediliyor. Uluslararası Bildirge olarak kabul edilen bu konuşmanın metni 20'den fazla dile çevrilerek pek çok gazetede yayınlanıyor ve dünya üzerindeki birçok tiyatro grubunun oyunundan önce okunuyor.

Dünya Tiyatrolar etkinliğinde Eşme İlçemizde’de hazırlanan ‘’Ayının Fendi Avcıyı Yendi’’ adlı oyun sergilendi.

Eşme Kaymakamı Selin SARI, Dünya Tiyatrolar Günü münasebetiyle hazırlanan “Ayının Fendi Avcıyı Yendi” adlı tiyatro oyununu izledi.

Kaymakam Selin Sarı, ‘’ Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.’’ Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.