tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

ENDERUN USULÜ TERAVİH NAMAZI DEVAM EDİYOR

Manşet 28.03.2024 - 00:05, Güncelleme: 27.03.2024 - 14:55 489+ kez okundu.
 

ENDERUN USULÜ TERAVİH NAMAZI DEVAM EDİYOR

İl Müftülüğümüzün farklı camilerde düzenlediği Enderun Usulü Teravih Namazı programları tüm hızıyla devam ediyor.
Dün akşam Prof. Dr. Talat Koçyiğit Camii’nde kılınan Enderun Usulü Teravih Namazına vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi. Namaz öncesi vatandaşlarımızla sohbet eden İl Müftü Yardımcımız Yusuf Savuran Ramazan ayının önemi ve faziletlerinden bahsederek, "Evveli rahmet, ortası mağfiret sonu da Cehennemden azabından kurtuluş olan bu mübarek ayın artık ortasından diğer yarısına doğru yolculuk başladı. Uşak İl Müftülüğünce yapılan açıklamada, ‘’Müminler af yolunu ve Cehennemden kurtuluş yolunu elde edebilmek için biraz daha fazla gayret etmeliler" dedi. Seçkin hafızlarımızın kıldırdığı Enderun usulü teravih namazı ve aralarında getirilen salavatlar ve kasideler ile cemaatimiz tarafından büyük teveccüh ile karşılandı. Enderun Usulü Teravih Namazı, yatsı ve vitir namazı ile birlikte teravihin her 4 rekatında farklı farklı makamlarda seçkin hafız hocalarımız tarafından kıldırılmaktadır. Önümüzdeki günlerde de farklı farklı camilerde devam edecek olan Enderun Usulü Teravih Namazına bütün Kardeşlerimizi bekliyoruz.’’ Denildi.  
İl Müftülüğümüzün farklı camilerde düzenlediği Enderun Usulü Teravih Namazı programları tüm hızıyla devam ediyor.

Dün akşam Prof. Dr. Talat Koçyiğit Camii’nde kılınan Enderun Usulü Teravih Namazına vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi. Namaz öncesi vatandaşlarımızla sohbet eden İl Müftü Yardımcımız Yusuf Savuran Ramazan ayının önemi ve faziletlerinden bahsederek, "Evveli rahmet, ortası mağfiret sonu da Cehennemden azabından kurtuluş olan bu mübarek ayın artık ortasından diğer yarısına doğru yolculuk başladı.

Uşak İl Müftülüğünce yapılan açıklamada, ‘’Müminler af yolunu ve Cehennemden kurtuluş yolunu elde edebilmek için biraz daha fazla gayret etmeliler" dedi. Seçkin hafızlarımızın kıldırdığı Enderun usulü teravih namazı ve aralarında getirilen salavatlar ve kasideler ile cemaatimiz tarafından büyük teveccüh ile karşılandı.

Enderun Usulü Teravih Namazı, yatsı ve vitir namazı ile birlikte teravihin her 4 rekatında farklı farklı makamlarda seçkin hafız hocalarımız tarafından kıldırılmaktadır. Önümüzdeki günlerde de farklı farklı camilerde devam edecek olan Enderun Usulü Teravih Namazına bütün Kardeşlerimizi bekliyoruz.’’ Denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.