tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

Doğal Afet Arama Kurtarma Timi'ne 1 milyon TL’lik Ekipman Desteği

Manşet 29.03.2024 - 00:10, Güncelleme: 28.03.2024 - 15:40 509+ kez okundu.
 

Doğal Afet Arama Kurtarma Timi'ne 1 milyon TL’lik Ekipman Desteği

İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde komandolardan kurulan Doğal Afet Arama Kurtarma Timi'ne alınan ekipmanlar törenle teslim edildi.
İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde düzenlenen programda konuşan Vali Dr. Turan Ergün, doğal afetlerde can kaybının en aza indirgenmesi için afete hazırlıklı olmanın birinci öncelik olduğunu söyledi. Doğal afetlerde en önemli hususun bilinçli, yetişmiş ve eğitimli personel varlığı olduğunu aktaran Vali Ergün, "Afete hazırlıkta personel yetiştirmedeki en zor kısım afete müdahale personeli yetiştirilmesi, eğitilmesi. Bu açıdan biz afete müdahale edecek olan personelimizi ne kadar geliştirebilirsek, ne kadar çoğaltabilirsek bu sadece ilimiz için değil, ülkemiz için çok önemli. Burada bir jandarma komando timimizi İzmir'e eğitme gönderdik. Gerekli eğitimlerini aldılar." dedi. Doğal Afet Arama Kurtarma Timi'nin ihtiyaç duyduğu tüm teçhizat ve malzemelerin alındığını aktaran Vali Ergün, eğitim alan tüm personele ve malzemelerin alınması için kaynak ayıran İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür etti. İl Jandarma Komutanı Albay Fahri Semiz de, Komando Birliği'nden seçili timin 2023 yılının Ekim-Kasım aylarında İzmir'in Foça ilçesinde arama kurtarma eğitimi aldığını ifade ederek, ekipmanların alınmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından Vali Ergün ve protokol üyeleri, ağaç kesme makinesi, taşlama makinesi, kesici, ayırıcı, kırıcı, delici gibi ekipmanların yer aldığı stantları gezdi.  
İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde komandolardan kurulan Doğal Afet Arama Kurtarma Timi'ne alınan ekipmanlar törenle teslim edildi.

İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde düzenlenen programda konuşan Vali Dr. Turan Ergün, doğal afetlerde can kaybının en aza indirgenmesi için afete hazırlıklı olmanın birinci öncelik olduğunu söyledi. Doğal afetlerde en önemli hususun bilinçli, yetişmiş ve eğitimli personel varlığı olduğunu aktaran Vali Ergün, "Afete hazırlıkta personel yetiştirmedeki en zor kısım afete müdahale personeli yetiştirilmesi, eğitilmesi. Bu açıdan biz afete müdahale edecek olan personelimizi ne kadar geliştirebilirsek, ne kadar çoğaltabilirsek bu sadece ilimiz için değil, ülkemiz için çok önemli. Burada bir jandarma komando timimizi İzmir'e eğitme gönderdik. Gerekli eğitimlerini aldılar." dedi.

Doğal Afet Arama Kurtarma Timi'nin ihtiyaç duyduğu tüm teçhizat ve malzemelerin alındığını aktaran Vali Ergün, eğitim alan tüm personele ve malzemelerin alınması için kaynak ayıran İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür etti. İl Jandarma Komutanı Albay Fahri Semiz de, Komando Birliği'nden seçili timin 2023 yılının Ekim-Kasım aylarında İzmir'in Foça ilçesinde arama kurtarma eğitimi aldığını ifade ederek, ekipmanların alınmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından Vali Ergün ve protokol üyeleri, ağaç kesme makinesi, taşlama makinesi, kesici, ayırıcı, kırıcı, delici gibi ekipmanların yer aldığı stantları gezdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.