tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

TOKİ, UŞAK VE 33 İLDEKİ ARSALARI SATIŞA SUNDU

Manşet 27.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 26.04.2024 - 13:15 590 kez okundu.
 

TOKİ, UŞAK VE 33 İLDEKİ ARSALARI SATIŞA SUNDU

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 33 ilde 373 muhtelif arsayı satışa sundu
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak, Adana, Ağrı, Afyonkarahisar, Aksaray, Antalya, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bursa, Bitlis, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Eskişehir, Elazığ, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Konya, Kocaeli, Malatya,  Mersin, Muş, Muğla, Niğde, Samsun, Sakarya, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ ve Yalova illerinde bulunan arsaları 8-9 Mayıs tarihlerinde gerçekleştireceği açık artırmada satacak. TOKİ’den 33 ilde 373 arsa satışı ile ilgili yapılan açıklamada; “Konut, ticaret, sanayi, turizm tesis alanı, gemi söküm ve plansız niteliğindeki arsalara, yüzde 25 peşinat, 48 ay vade ve KDV’den muaf şekilde açık artırmayla sahip olunabilecek. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul, Ankara ve İzmir’in de aralarında bulunduğu 33 ildeki 373 muhtelif arsayı açık artırmayla satışa sunuluyor. Açık artırma, 8 Mayıs 2024 Çarşamba ve 9 Mayıs 2024 Perşembe günleri 10:30 saatlerinde iki ayrı oturum halinde yapılacak. Oturumlar, TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve Holiday Inn Otel ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten de emlakmuzayede adresinden teklif verilebilecek” denildi.  
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 33 ilde 373 muhtelif arsayı satışa sundu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak, Adana, Ağrı, Afyonkarahisar, Aksaray, Antalya, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bursa, Bitlis, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Eskişehir, Elazığ, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Konya, Kocaeli, Malatya,  Mersin, Muş, Muğla, Niğde, Samsun, Sakarya, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ ve Yalova illerinde bulunan arsaları 8-9 Mayıs tarihlerinde gerçekleştireceği açık artırmada satacak.

TOKİ’den 33 ilde 373 arsa satışı ile ilgili yapılan açıklamada; “Konut, ticaret, sanayi, turizm tesis alanı, gemi söküm ve plansız niteliğindeki arsalara, yüzde 25 peşinat, 48 ay vade ve KDV’den muaf şekilde açık artırmayla sahip olunabilecek. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul, Ankara ve İzmir’in de aralarında bulunduğu 33 ildeki 373 muhtelif arsayı açık artırmayla satışa sunuluyor. Açık artırma, 8 Mayıs 2024 Çarşamba ve 9 Mayıs 2024 Perşembe günleri 10:30 saatlerinde iki ayrı oturum halinde yapılacak. Oturumlar, TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve Holiday Inn Otel ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten de emlakmuzayede adresinden teklif verilebilecek” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.