tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

AFAD ARAMA KURTARMA EKİPMANLARI YERLİLEŞTİRME PROJESİ TOPLANTISI

Manşet 08.05.2024 - 00:05, Güncelleme: 07.05.2024 - 15:46 698 kez okundu.
 

AFAD ARAMA KURTARMA EKİPMANLARI YERLİLEŞTİRME PROJESİ TOPLANTISI

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) üyelerini Ege Bölge Sanayi Odası (EBSO) tarafından düzenlenecek olan AFAD Yerlileştirme Projesi İzmir Toplantısı ve Malzeme Sergisi’ne davet etti.
10 Mayıs Cuma günü saat 10,00'da İzmir İktisat Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan AFAD Arama Kurtarma Ekipmanları Yerlileştirme Projesi Toplantısı’na üyelerini katılamaya davet eden Uşak Ticaret ve Sanayi Odası yaptığı açıklamada; “Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), meydana gelebilecek her türlü afet ve acil durumlarda, ihtiyaç duyduğu her türlü malzeme ve ekipman tedariğinin yerli sanayimizce karşılanmasını önceleyeceği” ifade edildi. Afet ve acil durumlarda, ihtiyaç duyulan her türlü malzeme ve ekipman tedariğinin yerli sanayimizce karşılanmasının milli bir vizyon ortaya koyduğuna dikkat çeken Uşak Ticaret ve Sanayi Odası açıklamasına şöyle devam etti: “Bu bağlamda; İlkinin İzmir’de, Ege Bölge Sanayi Odası ve AFAD iş birliğiyle; İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban başkanlığında ve AFAD üst düzey yetkililerinin katılımlarıyla; 10 Mayıs 2024 Cuma günü saat 10.00’da İzmir İktisat Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. AFAD Arama Kurtarma Ekipmanları Yerlileştirme Projesi Tanıtım Toplantısı ile ardından, saat 16.00’ya kadar gezilebilecek olan, arama-kurtarma faaliyetlerinde kullanılan 82 parçalık malzemenin sergileneceği belirtilmektedir.”  
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) üyelerini Ege Bölge Sanayi Odası (EBSO) tarafından düzenlenecek olan AFAD Yerlileştirme Projesi İzmir Toplantısı ve Malzeme Sergisi’ne davet etti.

10 Mayıs Cuma günü saat 10,00'da İzmir İktisat Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan AFAD Arama Kurtarma Ekipmanları Yerlileştirme Projesi Toplantısı’na üyelerini katılamaya davet eden Uşak Ticaret ve Sanayi Odası yaptığı açıklamada; “Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), meydana gelebilecek her türlü afet ve acil durumlarda, ihtiyaç duyduğu her türlü malzeme ve ekipman tedariğinin yerli sanayimizce karşılanmasını önceleyeceği” ifade edildi.

Afet ve acil durumlarda, ihtiyaç duyulan her türlü malzeme ve ekipman tedariğinin yerli sanayimizce karşılanmasının milli bir vizyon ortaya koyduğuna dikkat çeken Uşak Ticaret ve Sanayi Odası açıklamasına şöyle devam etti:

“Bu bağlamda; İlkinin İzmir’de, Ege Bölge Sanayi Odası ve AFAD iş birliğiyle; İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban başkanlığında ve AFAD üst düzey yetkililerinin katılımlarıyla; 10 Mayıs 2024 Cuma günü saat 10.00’da İzmir İktisat Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. AFAD Arama Kurtarma Ekipmanları Yerlileştirme Projesi Tanıtım Toplantısı ile ardından, saat 16.00’ya kadar gezilebilecek olan, arama-kurtarma faaliyetlerinde kullanılan 82 parçalık malzemenin sergileneceği belirtilmektedir.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.