Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Uşak Üniversitesi Banaz Meslek Yüksekokulu tarafından hayata geçirilen “Gönüllüyüz Biz” adlı projenin birinci bölümü, Banaz MYO Toplantı Salonu’nda düzenlenen programla başladı. Etkinlik, öğrenciler, akademisyenler ve davetlilerin katılımıyla yoğun ilgi gördü. Programın ilk bölümünde, Banaz MYO öğrencilerinin hazırladığı Uşak’a özgü yöresel yemekler katılımcıların beğenisine sunuldu. Öğrencilerin özenle hazırladığı sunum, hem yerel mutfağın tanıtımına katkı sağladı hem de gönüllülük temalı projenin sosyal yönünü güçlendirdi.

598237811 10224496144190507 7342023869418393774 N

Uşak’ın Turizm Potansiyeli Panelde Ele Alındı

Yöresel sunumun ardından “Uşak’ın Turizm Potansiyeli” başlıklı panele geçildi. Panelde, kentin tarihi birikimi, turizm değerleri ve yemek kültürü detaylı şekilde ele alındı. Panelistler, Uşak’ın sahip olduğu doğal ve kültürel zenginliklerin daha görünür hale getirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

600361160 10224496183631493 3639774675519063888 NGönüllülük Vurgusu ve Teşekkür Mesajları

Uşak Anıtım ve Kültür Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Uşak Sevdalıları sosyal medya sayfası yöneticisi Mehmet Keyvanoğlu, programın ardından yaptığı değerlendirmede projeye katkı sunan akademisyenler Doç. Dr. Veli Erdinç Ören ve Doç. Dr. Tuba Şahin Ören başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

598594666 10224496147150581 1794397362135941581 N

Plaketle Anlamlı Teşekkür

Program sonunda, “Gönüllüyüz Biz” projesine verdiği desteklerden dolayı Mehmet Keyvanoğlu’na teşekkür plaketi takdim edildi. Etkinlik, gönüllülük bilincinin üniversite gençliği arasında yaygınlaştırılması ve Uşak’ın kültürel değerlerinin tanıtılması açısından önemli bir adım.

Muhabir: Yavuz Kuşdemir