tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU KAYITLARI BAŞLADI

Belediye 10.05.2023 - 00:10, Güncelleme: 09.05.2023 - 16:51 3087+ kez okundu.
 

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU KAYITLARI BAŞLADI

UŞAK BELEDİYESİ DUYURDU..
Uşak Belediyesi, kente kazandırılan projelerle ilgili vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Şehirde faaliyetlerine başlayan yarı olimpik yüzme havuzunda kayıtların başladığı aktarıldı. Uşak Belediyesi duyurdu! Yarı olimpik yüzme havuzu kayıtları başladı - Ülkemizde faaliyet gösteren belediyeler kentlerin ihtiyaçları doğrultusunda projelerini sürdürüyor. Uşak'ta da yüzme havuzu ihtiacını gidermek üzere hayata geçirilen ve vatandaşların kullanımına açıldığı duyurulan  Şehit Mehmet Kara Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda kayıtlar alınmaya başladı. UŞAK BELEDİYESİ DUYURDU Uşak Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamalar doğrultusunda  Şehit Mehmet Kara Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun kurs ve bireysel kullanıma açıldığı kaydedilerek kayıtların alınmaya başladığı duyuruldu. ''Müjdee! Kayıtlar başladı.'' ifadeleri ile detayları duyuran Uşak Belediyesi, Şehrimize kazandırdığımız yarı olimpik yüzme havuzunda; 7-14 yaş arası çocuklarımız yüzme kursu, yetişkinlerimiz ise bireysel kullanım için kayıt yaptırabiliyor.  Bu kıymetli yatırımdan faydalanmak için seni de bekliyoruz. Şehit Mehmet Kara Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'' ifadelerini kullandı. 7-14 yaş aralığındaki çocuklar için kurs hizmetinin verileceği bildirilen açıklamada yetişkilerin de bireysel kayıt yaptırabileceği bilgisine yer verildi.  (EMİNE ÖZLER)
UŞAK BELEDİYESİ DUYURDU..

Uşak Belediyesi, kente kazandırılan projelerle ilgili vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Şehirde faaliyetlerine başlayan yarı olimpik yüzme havuzunda kayıtların başladığı aktarıldı. Uşak Belediyesi duyurdu! Yarı olimpik yüzme havuzu kayıtları başladı - Ülkemizde faaliyet gösteren belediyeler kentlerin ihtiyaçları doğrultusunda projelerini sürdürüyor. Uşak'ta da yüzme havuzu ihtiacını gidermek üzere hayata geçirilen ve vatandaşların kullanımına açıldığı duyurulan  Şehit Mehmet Kara Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda kayıtlar alınmaya başladı.

UŞAK BELEDİYESİ DUYURDU

Uşak Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamalar doğrultusunda  Şehit Mehmet Kara Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun kurs ve bireysel kullanıma açıldığı kaydedilerek kayıtların alınmaya başladığı duyuruldu. ''Müjdee! Kayıtlar başladı.'' ifadeleri ile detayları duyuran Uşak Belediyesi, Şehrimize kazandırdığımız yarı olimpik yüzme havuzunda; 7-14 yaş arası çocuklarımız yüzme kursu, yetişkinlerimiz ise bireysel kullanım için kayıt yaptırabiliyor.  Bu kıymetli yatırımdan faydalanmak için seni de bekliyoruz. Şehit Mehmet Kara Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'' ifadelerini kullandı. 7-14 yaş aralığındaki çocuklar için kurs hizmetinin verileceği bildirilen açıklamada yetişkilerin de bireysel kayıt yaptırabileceği bilgisine yer verildi.  (EMİNE ÖZLER)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.