tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

UTSO’DA İK EĞİTİMİ, PLANLAMA VE UYGULAMA STRATEJİLERİ İLE ELE ALINDI

Manşet 29.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 28.04.2024 - 13:24 508 kez okundu.
 

UTSO’DA İK EĞİTİMİ, PLANLAMA VE UYGULAMA STRATEJİLERİ İLE ELE ALINDI

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, iş dünyasının önemli ihtiyaçlarından biri olan İnsan Kaynakları yönetimi konusunda değerli bir eğitime ev sahipliği yaptı.
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen eğitimde, İşe Alım, Özlük ve Personel İşleri, Atama ve Terfi Süreçlerinin Yönetimi, Ücretlendirme, Eğitim Yönetimi, Kariyer Yönetimi, Performans Takip ve Geliştirme Planı gibi konuları ele alındı. Eğitmen Arzu Yüksel, katılımcılara sektördeki deneyimlerini aktararak, iş dünyasında başarılı bir insan kaynakları yönetimi için gereken stratejileri paylaştı. Katılımcılar, gün boyunca interaktif bir ortamda bilgi alışverişi yaparken, iş dünyasının en güncel insan kaynakları uygulamaları hakkında bilgi sahibi oldular. Özellikle, çalışan memnuniyeti ve bağlılığının yönetimi gibi konuların işlenmesi, katılımcıların dikkatini çekti ve yoğun ilgi gördü.  
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, iş dünyasının önemli ihtiyaçlarından biri olan İnsan Kaynakları yönetimi konusunda değerli bir eğitime ev sahipliği yaptı.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen eğitimde, İşe Alım, Özlük ve Personel İşleri, Atama ve Terfi Süreçlerinin Yönetimi, Ücretlendirme, Eğitim Yönetimi, Kariyer Yönetimi, Performans Takip ve Geliştirme Planı gibi konuları ele alındı. Eğitmen Arzu Yüksel, katılımcılara sektördeki deneyimlerini aktararak, iş dünyasında başarılı bir insan kaynakları yönetimi için gereken stratejileri paylaştı.

Katılımcılar, gün boyunca interaktif bir ortamda bilgi alışverişi yaparken, iş dünyasının en güncel insan kaynakları uygulamaları hakkında bilgi sahibi oldular. Özellikle, çalışan memnuniyeti ve bağlılığının yönetimi gibi konuların işlenmesi, katılımcıların dikkatini çekti ve yoğun ilgi gördü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.