tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

UŞAK'TA NEVA MUSİKİ DERNEĞİ'NİN BAHAR KONSERİ GERÇEKLEŞTİ

Kültür Sanat 08.05.2023 - 02:33, Güncelleme: 08.05.2023 - 02:33 2495+ kez okundu.
 

UŞAK'TA NEVA MUSİKİ DERNEĞİ'NİN BAHAR KONSERİ GERÇEKLEŞTİ

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çeşitli etkinlikler Uşaklılarla buluşturulmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 'Neva Musiki Derneği'nin Bahar Konseri'ni Uşaklılara sundu.
Uşak'ta Neva Musiki Derneği'nin bahar konseri gerçekleşti  - Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kentte yaptığı sosyal etkinliklere Uşaklıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Uşaklılara ücretli-ücretsiz  etkinlikler takvimini duyurarak sosyal belediyecilik anlayışını sürdüren Uşak Belediyesi, bir konser programını daha dinleyicisi ile buluşturdu. Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sanatı ve sanatçıyı halkla buluşturmaya devam ederken Uşak Neva Musiki Derneği'nin Bahar Konseri Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. UŞAK'TA BAHAR KONSERİ DÜZENLENDİ Şef Murat Şahintürk'ün yönetiminde gerçekleşen Uşak Neva Musiki Derneği'nin 'Bahar Konseri' konsepti ile Uşaklılar'ın karşısına çıktı. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere pek çok Uşaklı katıldı. Salonu dolduran sanatsever Uşaklılar sahnelenen eserlere hep bir ağızdan eşlik etti.  Geceye Uşak Vali Yardımcısı Muammer Balcı da katılım sağladı. Vali Yardımcısı Balcı, Şef Murat Şahintürk'e teşekkürlerini ileterek çiçek takdim etti.  (EMİNE ÖZLER)  
Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çeşitli etkinlikler Uşaklılarla buluşturulmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 'Neva Musiki Derneği'nin Bahar Konseri'ni Uşaklılara sundu.

Uşak'ta Neva Musiki Derneği'nin bahar konseri gerçekleşti  - Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kentte yaptığı sosyal etkinliklere Uşaklıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Uşaklılara ücretli-ücretsiz  etkinlikler takvimini duyurarak sosyal belediyecilik anlayışını sürdüren Uşak Belediyesi, bir konser programını daha dinleyicisi ile buluşturdu. Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sanatı ve sanatçıyı halkla buluşturmaya devam ederken Uşak Neva Musiki Derneği'nin Bahar Konseri Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

UŞAK'TA BAHAR KONSERİ DÜZENLENDİ

Şef Murat Şahintürk'ün yönetiminde gerçekleşen Uşak Neva Musiki Derneği'nin 'Bahar Konseri' konsepti ile Uşaklılar'ın karşısına çıktı. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere pek çok Uşaklı katıldı. Salonu dolduran sanatsever Uşaklılar sahnelenen eserlere hep bir ağızdan eşlik etti.  Geceye Uşak Vali Yardımcısı Muammer Balcı da katılım sağladı. Vali Yardımcısı Balcı, Şef Murat Şahintürk'e teşekkürlerini ileterek çiçek takdim etti.  (EMİNE ÖZLER)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.