tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

UŞAK EMNİYETİNDE AVCILARA ÖNEMLİ DUYURU

Manşet 30.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 29.04.2024 - 15:59 447 kez okundu.
 

UŞAK EMNİYETİNDE AVCILARA ÖNEMLİ DUYURU

Uşak Emniyet Müdürlüğü Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesi olup ruhsatname geçerlilik süresi dolan Uşaklılara önemli bir duyuruda bulundu. Duyuruda şöyle denildi.
‘’Yivsiz tüfek ruhsatnamesi geçerlilik süresi dolan vatandaşlarımızın 01.09.2024 tarihine kadar ruhsatnamelerini yenilemeleri gerekmektedir. Ruhsatnamelerini yenilemeyen vatandaşlarımızınruhsatnameleri 01.09.2024 tarihinden itibaren geçersiz sayılacak ve; Tüfek muhafaza altına alınarak, her tüfek için 4.538 Tl. para cezası uygulanacak, Tüfeğin bir ay içerisinde ruhsatlandırılmaması halinde mülkiyeti kamuya geçirilecektir.’’ Uyarısında bulunuldu.
Uşak Emniyet Müdürlüğü Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesi olup ruhsatname geçerlilik süresi dolan Uşaklılara önemli bir duyuruda bulundu. Duyuruda şöyle denildi.

‘’Yivsiz tüfek ruhsatnamesi geçerlilik süresi dolan vatandaşlarımızın 01.09.2024 tarihine kadar ruhsatnamelerini yenilemeleri gerekmektedir.

Ruhsatnamelerini yenilemeyen vatandaşlarımızınruhsatnameleri 01.09.2024 tarihinden itibaren geçersiz sayılacak ve;

Tüfek muhafaza altına alınarak, her tüfek için 4.538 Tl. para cezası uygulanacak,

Tüfeğin bir ay içerisinde ruhsatlandırılmaması halinde mülkiyeti kamuya geçirilecektir.’’ Uyarısında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.