tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

UŞAK EMLAKÇILAR VE KOMİSYONCULAR DERNEĞİNDE BAŞKAN YİNE ÖNDER CANDOĞAN SEÇİLDİ

Manşet 06.05.2023 - 00:00, Güncelleme: 07.05.2023 - 22:08 2852+ kez okundu.
 

UŞAK EMLAKÇILAR VE KOMİSYONCULAR DERNEĞİNDE BAŞKAN YİNE ÖNDER CANDOĞAN SEÇİLDİ

ÖNDER CANDOĞAN YENİDEN BAŞKAN
Uşak Emlakçılar Ve Komisyoncular Derneği Başkanlığı görevini 24 yıldır yürüten başkan Önder CANDOĞANve ekibine, genel kurul üyeleri yeniden göreve devam dediler. 04.05.2023 Tarihinde Gerekli Çoğunluk Sağlanarak, Uşak Emlakçılar Ve Komisyoncular Derneğinin Olağan Genel Kurul Toplantısının, gündemin 1.maddesi olan açılış yapıldı ve Dernek Başkanı Önder CANDOĞANaçılış konuşmasını yaptı. Gündemin 2.Maddesi Olan Başkanlık Divanının Teşekkülüne Geçilerek, Divan Kurulu Başkanlığına Ali GÜR, Kâtip Üyeliklerine Makbule YAVUZ ve Tanju ERTÜRK seçildi. Gündemin 3.Maddesi Olan Saygı Duruşu Ve İstiklal Marşı Okundu. Gündemin 4.Maddesine Geçildi, Önder CANDOĞAN Yönetim Kurulu Raporunu Okudu Ve Yönetim Kurulu Raporu, Oy Birliği İle Kabul Edildi. Gündemin 5.Maddesine Geçildi, Önder CANDOĞAN Denetim Kurulu Raporunu Okudu Ve Denetim Kurulu Raporu, Oy Birliği İle Kabul Edildi. Gündemin 6.Maddesi Olan, Yönetim Kurulu Ve Denetim Kurulu Asil Ve Yedek Üyelerinin Seçimine Geçildi. 16 Dernek Üyesinin Yazılı Teklifi Üzerine, Seçimin Liste Şeklinde Yapılmasına Oy Birliği İle Karar Verildi. Uşak Emlakçılar Ve Komisyoncular Derneği Yönetim Kurulu Üyeliğine Önder CANDOĞAN Ramazan Armağan, Ertekin TORLAK, Serdar ALKAN, Oğuz Han ARSLAN Denetim Kurulu Üyeliğine Ali GÜR, Ömür YILDIZ, Tanju ERTÜRK Seçildiler. Liste, Dernek Üyeleri Tarafından Oy Birliği İle Kabul Edildi. Gündemin 7.Maddesi Olan, Dilek Ve Temenniler Bölümüne Geçildi, Söz Alan Tanju ERTÜRK Kayıt Dışı Emlakçılarla Mücadelenin Şimdi Olduğu Gibi Aralıksız Devam Ettirilmesini Dile Getirerek, Uşak Emlakçılar Ve Komisyoncular Derneği Başkanı ÖnderCANDOĞAN’a Başarılar Diledi. Söz Alan Ertekin TORLAK Yılda En Az Bir Kere İstişare Toplantısının Yapılmasının Daha Faydalı Olacağını Söyleyerek, Yönetim Ve Denetim Kurulunun Başarılarının Devamını Diledi. Gündemin 8.Maddesine Geçilerek Başkan Önder CANDOĞAN Tarafından Kapanış Konuşması Yapıldı Ve Gösterilen İlgiye Teşekkür Edilerek, Olağan Genel Kurul Toplantısı Kapatıldı. (NERMİN SAYAR)  
ÖNDER CANDOĞAN YENİDEN BAŞKAN

Uşak Emlakçılar Ve Komisyoncular Derneği Başkanlığı görevini 24 yıldır yürüten başkan Önder CANDOĞANve ekibine, genel kurul üyeleri yeniden göreve devam dediler.

04.05.2023 Tarihinde Gerekli Çoğunluk Sağlanarak, Uşak Emlakçılar Ve Komisyoncular Derneğinin Olağan Genel Kurul Toplantısının, gündemin 1.maddesi olan açılış yapıldı ve Dernek Başkanı Önder CANDOĞANaçılış konuşmasını yaptı. Gündemin 2.Maddesi Olan Başkanlık Divanının Teşekkülüne Geçilerek, Divan Kurulu Başkanlığına Ali GÜR, Kâtip Üyeliklerine Makbule YAVUZ ve Tanju ERTÜRK seçildi.

Gündemin 3.Maddesi Olan Saygı Duruşu Ve İstiklal Marşı Okundu. Gündemin 4.Maddesine Geçildi, Önder CANDOĞAN Yönetim Kurulu Raporunu Okudu Ve Yönetim Kurulu Raporu, Oy Birliği İle Kabul Edildi. Gündemin 5.Maddesine Geçildi, Önder CANDOĞAN Denetim Kurulu Raporunu Okudu Ve Denetim Kurulu Raporu, Oy Birliği İle Kabul Edildi. Gündemin 6.Maddesi Olan, Yönetim Kurulu Ve Denetim Kurulu Asil Ve Yedek Üyelerinin Seçimine Geçildi. 16 Dernek Üyesinin Yazılı Teklifi Üzerine, Seçimin Liste Şeklinde Yapılmasına Oy Birliği İle Karar Verildi.

Uşak Emlakçılar Ve Komisyoncular Derneği Yönetim Kurulu Üyeliğine Önder CANDOĞAN Ramazan Armağan, Ertekin TORLAK, Serdar ALKAN, Oğuz Han ARSLAN Denetim Kurulu Üyeliğine Ali GÜR, Ömür YILDIZ, Tanju ERTÜRK Seçildiler.

Liste, Dernek Üyeleri Tarafından Oy Birliği İle Kabul Edildi. Gündemin 7.Maddesi Olan, Dilek Ve Temenniler Bölümüne Geçildi, Söz Alan Tanju ERTÜRK Kayıt Dışı Emlakçılarla Mücadelenin Şimdi Olduğu Gibi Aralıksız Devam Ettirilmesini Dile Getirerek, Uşak Emlakçılar Ve Komisyoncular Derneği Başkanı ÖnderCANDOĞAN’a Başarılar Diledi. Söz Alan Ertekin TORLAK Yılda En Az Bir Kere İstişare Toplantısının Yapılmasının Daha Faydalı Olacağını Söyleyerek, Yönetim Ve Denetim Kurulunun Başarılarının Devamını Diledi.

Gündemin 8.Maddesine Geçilerek Başkan Önder CANDOĞAN Tarafından Kapanış Konuşması Yapıldı Ve Gösterilen İlgiye Teşekkür Edilerek, Olağan Genel Kurul Toplantısı Kapatıldı. (NERMİN SAYAR)

 

Uşak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.