tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Uşak’a iki müjde verdi

Manşet 29.03.2024 - 00:10, Güncelleme: 28.03.2024 - 16:27 555+ kez okundu.
 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Uşak’a iki müjde verdi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Uşak ziyaretleri kapsamında Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde sanayici işadamları ile bir araya geldi.
Uşak sanayicilerinin sorunlarını ve beklentilerini Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’a sunmak amacıyla, Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘Sanayicilerle İstişare Toplantısı’na katıldı. Toplantıya, Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, AK Parti Uşak Milletvekilleri Op. Dr. İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Bakanlık üst düzey bürokratları, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Uşak OSB Başkanı, Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Uşak’taki kamu ve meslek kuruluşlarının yöneticileri ile Uşak sanayicileri katıldı. Sanayicilerle İstişare toplantısında, UKOSB Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Güngör, Bölgeyi ve faaliyetleri tanıttıktan sonra, Bakan Kacır’a bölgenin su sorununa kalıcı çözüm sağlayacak olan ‘Arıtılmış Atıksuyun Geri Kazanımı için İleri Arıtma Tesisi Kurulumu’ adlı proje için ihtiyaç duyulan miktarda kredi sağlanması, bölgedeki kapatılan atık sahasının rehabilitasyonuna yönelik projenin Bakanlıkça kredilendirilmesi ve OSB’lerdeki atıksu arıtma tesislerinde kullanılan kimyasallara teşvik uygulanmasını talep etti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’da ‘Arıtılmış Atıksuyun Geri Kazanımı için İleri Arıtma Tesisi Kurulumu’ adlı proje ile ‘Yeşil Büyüme İçin GES Kurulumu’ adlı projelere Bakanlıkça gerekli desteğin sağlanacağını ifade etti. Sanayicilerimiz tarafından dile getirilen sorunlar ve beklentiler ile ilgileneceğini bildiren eden Bakan Kacır, üretim kültürü gelişmiş olan Uşak’ta katma değeri yüksek ürünlerin üretilmesi ve teknopark, Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarına hız kazandırılması gerektiğini vurguladı. 
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Uşak ziyaretleri kapsamında Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde sanayici işadamları ile bir araya geldi.

Uşak sanayicilerinin sorunlarını ve beklentilerini Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’a sunmak amacıyla, Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘Sanayicilerle İstişare Toplantısı’na katıldı. Toplantıya, Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, AK Parti Uşak Milletvekilleri Op. Dr. İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Bakanlık üst düzey bürokratları, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Uşak OSB Başkanı, Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Uşak’taki kamu ve meslek kuruluşlarının yöneticileri ile Uşak sanayicileri katıldı.

Sanayicilerle İstişare toplantısında, UKOSB Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Güngör, Bölgeyi ve faaliyetleri tanıttıktan sonra, Bakan Kacır’a bölgenin su sorununa kalıcı çözüm sağlayacak olan ‘Arıtılmış Atıksuyun Geri Kazanımı için İleri Arıtma Tesisi Kurulumu’ adlı proje için ihtiyaç duyulan miktarda kredi sağlanması, bölgedeki kapatılan atık sahasının rehabilitasyonuna yönelik projenin Bakanlıkça kredilendirilmesi ve OSB’lerdeki atıksu arıtma tesislerinde kullanılan kimyasallara teşvik uygulanmasını talep etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’da ‘Arıtılmış Atıksuyun Geri Kazanımı için İleri Arıtma Tesisi Kurulumu’ adlı proje ile ‘Yeşil Büyüme İçin GES Kurulumu’ adlı projelere Bakanlıkça gerekli desteğin sağlanacağını ifade etti. Sanayicilerimiz tarafından dile getirilen sorunlar ve beklentiler ile ilgileneceğini bildiren eden Bakan Kacır, üretim kültürü gelişmiş olan Uşak’ta katma değeri yüksek ürünlerin üretilmesi ve teknopark, Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarına hız kazandırılması gerektiğini vurguladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.