tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

‘Renkli Bağlar’ resim sergisi büyük ilgi gördü

Manşet 07.05.2024 - 00:05, Güncelleme: 06.05.2024 - 16:12 650 kez okundu.
 

‘Renkli Bağlar’ resim sergisi büyük ilgi gördü

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün ve Eşi Hülya Ergün “Renkli Bağlar” Adlı Resim Sergisini Gezdi
Vali Dr. Turan Ergün ve eşi Hülya Ergün, Anneler Günü etkinlikleri çerçevesinde Uşak Borsa İstanbul Ortaokulu öğretmen ve çocukları tarafından açılan “Renkli Bağlar” konulu resim sergisini gezdi. Özel bir alışveriş merkezinde açılan sergiyi gezen Vali Dr. Turan Ergün ve eşi Hülya Ergün, Uşak Borsa İstanbul Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Fatma Günay’dan resimlerle ilgili bilgi aldı. Sergiyi hazırlayan öğretmenleri, velileri ve çocuklarını tebrik eden Vali Ergün, annelerin ve çocukların birlikte gerçekleştirdikleri serginin çok güzel olduğunu ifade ederek aile içindeki bağların güçlendirilmesi adına gerçekleştirilen etkinlik için emeği geçenleri tebrik etti. Sergiye ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba ve Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel ve çok sayıda sanatsever katıldı.  
Uşak Valisi Dr. Turan Ergün ve Eşi Hülya Ergün “Renkli Bağlar” Adlı Resim Sergisini Gezdi

Vali Dr. Turan Ergün ve eşi Hülya Ergün, Anneler Günü etkinlikleri çerçevesinde Uşak Borsa İstanbul Ortaokulu öğretmen ve çocukları tarafından açılan “Renkli Bağlar” konulu resim sergisini gezdi. Özel bir alışveriş merkezinde açılan sergiyi gezen Vali Dr. Turan Ergün ve eşi Hülya Ergün, Uşak Borsa İstanbul Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Fatma Günay’dan resimlerle ilgili bilgi aldı.

Sergiyi hazırlayan öğretmenleri, velileri ve çocuklarını tebrik eden Vali Ergün, annelerin ve çocukların birlikte gerçekleştirdikleri serginin çok güzel olduğunu ifade ederek aile içindeki bağların güçlendirilmesi adına gerçekleştirilen etkinlik için emeği geçenleri tebrik etti. Sergiye ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba ve Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel ve çok sayıda sanatsever katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.