tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Öğrenciler Ve Ay-Tu Spor Salonu Anneleri Spora Teşvik Ediyor

Manşet 30.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 29.04.2024 - 16:12 454 kez okundu.
 

Öğrenciler Ve Ay-Tu Spor Salonu Anneleri Spora Teşvik Ediyor

Uşak Üniversitesi iİletişim Fakültesi Öğrencileri Ve Ay-Tu Spor Salonu Anneleri Spora Teşvik Ediyor..
Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık öğrencileri Berfin Gitsin, Bahriye Yedikule, Ezgi Şipal, ve Fatma Karabulut, spora teşvik için önemli bir adım attı. Haftada üç gün düzenlenen ücretsiz plates eğitimleri, spora erişimi sınırlı olan annelere yönelik olarak düzenlendi. Ay-Tu Spor Salonu'nun sahibi, projeyi değerlendirirken şu ifadeleri kullandı: "Spor düzenli ve sistemli yapıldığında dopamin ve endorfin gibi mutluluk hormonları salgılatır, dolayısıyla içinde bulunduğumuz olumsuz şartların riskini azaltır. Her zaman savunduğum bir tezim var: Ne yaparsanız yapın mutlu olduğunuz, kendinizi bulduğunuz ve sonucunda verim aldığınız şeylerden uzak durmayın, yani sporla kalın. Bu proje de savunduğum tezi gerçekleştirmemi sağladı. Ay-Tu Spor Stüdyosu, kadınlara ve çocuklara özel bir spor salonu. 7 aylık bir hikayemiz var ama buna rağmen o kadar güzel ve candan insanlarla tanıştım ki, tecrübeme yeni yeni tecrübeler ekledim. İşimi çok seviyorum, insanları mutlu etmeyi çok seviyorum ve bunun başarı getirdiğine inanıyorum. Öğrencilerle birlikte gerçekleştirilen bu iş birliğinin, topluma duyarlılık ve sporun yaygınlaştırılması konusundaki kararlılığın bir göstergesi olduğunu düşünüyorum." Öğrenciler ise projenin önemine değinerek, "Annelerin spora erişimini artırmak ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını desteklemek için bu kampanyayı düzenlemekten dolayı çok mutluyuz." şeklinde konuştular.  Bu güzel iş birliğiyle, annelerin monoton hayatlarından koparak spora erişimini artırmak ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını desteklemek hedefleniyor.
Uşak Üniversitesi iİletişim Fakültesi Öğrencileri Ve Ay-Tu Spor Salonu Anneleri Spora Teşvik Ediyor..

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık öğrencileri Berfin Gitsin, Bahriye Yedikule, Ezgi Şipal, ve Fatma Karabulut, spora teşvik için önemli bir adım attı. Haftada üç gün düzenlenen ücretsiz plates eğitimleri, spora erişimi sınırlı olan annelere yönelik olarak düzenlendi.

Ay-Tu Spor Salonu'nun sahibi, projeyi değerlendirirken şu ifadeleri kullandı: "Spor düzenli ve sistemli yapıldığında dopamin ve endorfin gibi mutluluk hormonları salgılatır, dolayısıyla içinde bulunduğumuz olumsuz şartların riskini azaltır. Her zaman savunduğum bir tezim var: Ne yaparsanız yapın mutlu olduğunuz, kendinizi bulduğunuz ve sonucunda verim aldığınız şeylerden uzak durmayın, yani sporla kalın. Bu proje de savunduğum tezi gerçekleştirmemi sağladı. Ay-Tu Spor Stüdyosu, kadınlara ve çocuklara özel bir spor salonu. 7 aylık bir hikayemiz var ama buna rağmen o kadar güzel ve candan insanlarla tanıştım ki, tecrübeme yeni yeni tecrübeler ekledim. İşimi çok seviyorum, insanları mutlu etmeyi çok seviyorum ve bunun başarı getirdiğine inanıyorum. Öğrencilerle birlikte gerçekleştirilen bu iş birliğinin, topluma duyarlılık ve sporun yaygınlaştırılması konusundaki kararlılığın bir göstergesi olduğunu düşünüyorum."

Öğrenciler ise projenin önemine değinerek, "Annelerin spora erişimini artırmak ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını desteklemek için bu kampanyayı düzenlemekten dolayı çok mutluyuz." şeklinde konuştular.

 Bu güzel iş birliğiyle, annelerin monoton hayatlarından koparak spora erişimini artırmak ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını desteklemek hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.