tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Novartis, üst üste 9. Kez” En İyi İşverenler” listesinde

Gündem 28.04.2024 - 00:00, Güncelleme: 27.04.2024 - 13:44 152 kez okundu.
 

Novartis, üst üste 9. Kez” En İyi İşverenler” listesinde

Şirket kültürü ve çalışan deneyimine verdiği önemle yenilikçi uygulamalara imza atan Novartis Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen "2024 Türkiye'nin En İyi İşverenleri" araştırmasında 9. kez Türkiye'nin En İyi İşverenleri arasında yer aldı.
Kalıcı başarının temelinde mutlu ve huzurlu çalışanların olduğu yaklaşımını benimseyen Novartis, hayata geçirdiği çalışan odaklı uygulamalarıyla bu sene de ödüllendirildi. Novartis Türkiye, iş yeri kültürü ve çalışan deneyimini ölçümlemede öncü kuruluşlardan olan Great Place to Work Enstitüsü tarafından düzenlenen "2024 Türkiye'nin En İyi İşverenleri" araştırmasında üst üste 9. kez "En İyi İşveren" listesinde yer aldı.  Novartis Türkiye İnsan Kaynakları ve Organizasyon Direktörü Özlem Sökmen, Great Place To Work Enstitüsü tarafından Türkiye'nin “En İyi İşveren”leri arasında yer almaktan duydukları mutluluğu belirterek şunları paylaştı: “Novartis Türkiye'nin üst üste 9. kez 'En İyi İşverenler' listesinde yer alması, çalışan refahı ve memnuniyetine öncelik veren bir işyeri kültürünü teşvik etme konusundaki kararlılığımızın altını çiziyor. Novartis olarak, mutlu ve tatmin duygusu yüksek çalışanların sürdürülebilir başarının temelini oluşturduğuna inanıyoruz. Bu inancımıza olan sarsılmaz bağlılığımız, Great Place to Work tarafından gerçekleştirilen '2024 Türkiye'nin En İyi İşverenleri' araştırmasında bir kez daha takdir edilmemizi sağladı. Novartis Türkiye olarak, ekibimizin başarılarından ve çalışan odaklı uygulamalarımızın takdir edilmesinden büyük gurur duyuyorum. Bu kıymetli listede yer almaya devam etmemiz, profesyonel gelişim için anlamlı fırsatlar yaratma, iş-yaşam dengesini teşvik etme ve yenilikçi kültürümüzü daha da geliştirme yönündeki süregelen çabalarımızı yansıtıyor. Novartis Türkiye'nin her çalışanın kendini değerli hissettiği, saygı gördüğü ve gelişmek için güçlendiği bir iş yeri olarak kalmasını sağlamak için değerlerimizi korumaya ve uygulamalarımızı sürekli geliştirmeye devam edeceğiz. Bu önemli başarıdaki en büyük rolün sahibi olan tüm Novartis Türkiye çalışanlarına içten teşekkür ederim.” dedi.  
Şirket kültürü ve çalışan deneyimine verdiği önemle yenilikçi uygulamalara imza atan Novartis Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen "2024 Türkiye'nin En İyi İşverenleri" araştırmasında 9. kez Türkiye'nin En İyi İşverenleri arasında yer aldı.

Kalıcı başarının temelinde mutlu ve huzurlu çalışanların olduğu yaklaşımını benimseyen Novartis, hayata geçirdiği çalışan odaklı uygulamalarıyla bu sene de ödüllendirildi. Novartis Türkiye, iş yeri kültürü ve çalışan deneyimini ölçümlemede öncü kuruluşlardan olan Great Place to Work Enstitüsü tarafından düzenlenen "2024 Türkiye'nin En İyi İşverenleri" araştırmasında üst üste 9. kez "En İyi İşveren" listesinde yer aldı. 

Novartis Türkiye İnsan Kaynakları ve Organizasyon Direktörü Özlem Sökmen, Great Place To Work Enstitüsü tarafından Türkiye'nin “En İyi İşveren”leri arasında yer almaktan duydukları mutluluğu belirterek şunları paylaştı:

“Novartis Türkiye'nin üst üste 9. kez 'En İyi İşverenler' listesinde yer alması, çalışan refahı ve memnuniyetine öncelik veren bir işyeri kültürünü teşvik etme konusundaki kararlılığımızın altını çiziyor. Novartis olarak, mutlu ve tatmin duygusu yüksek çalışanların sürdürülebilir başarının temelini oluşturduğuna inanıyoruz. Bu inancımıza olan sarsılmaz bağlılığımız, Great Place to Work tarafından gerçekleştirilen '2024 Türkiye'nin En İyi İşverenleri' araştırmasında bir kez daha takdir edilmemizi sağladı. Novartis Türkiye olarak, ekibimizin başarılarından ve çalışan odaklı uygulamalarımızın takdir edilmesinden büyük gurur duyuyorum. Bu kıymetli listede yer almaya devam etmemiz, profesyonel gelişim için anlamlı fırsatlar yaratma, iş-yaşam dengesini teşvik etme ve yenilikçi kültürümüzü daha da geliştirme yönündeki süregelen çabalarımızı yansıtıyor. Novartis Türkiye'nin her çalışanın kendini değerli hissettiği, saygı gördüğü ve gelişmek için güçlendiği bir iş yeri olarak kalmasını sağlamak için değerlerimizi korumaya ve uygulamalarımızı sürekli geliştirmeye devam edeceğiz. Bu önemli başarıdaki en büyük rolün sahibi olan tüm Novartis Türkiye çalışanlarına içten teşekkür ederim.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.