tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Minik Sanatçılardın “Halk Türküleri Konseri”

Uşak Haberleri 04.06.2023 - 12:01, Güncelleme: 04.06.2023 - 12:14 2007+ kez okundu.
 

Minik Sanatçılardın “Halk Türküleri Konseri”

Uşak Nihat Dülgeroğlu İlkokulu 3/A sınıfı öğrencileri Atatürk Kültür Merkezi’nde verdikleri “Halk Türküleri Konseri” ile dinleyenlere unutulmaz bir türkü gecesi yaşattı.
Şef Ayhan Aydın yönetiminde gerçekleşen konsere Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, Nihat Dülgeroğlu İlkokulu’nun idareci ve öğretmenleri, veliler ile çok sayıda davetli katıldı. Şef Ayhan Aydın yönetiminde bu özel gece için uzun süre hazırlanan minikler konserde; Uzun İnce Bir Yoldayım, Ah Bir Ataş Ver, Ordu’nun Dereleri, İslamoğlu, Kalenin Dibinde, Kızılcıklar Oldu Mu?, Atabarı, Eftalya, Manastır’ın Ortasında,  Yolcu, Barış Güvercini, Zeytinyağlı Yiyemem, Balıkesir Yolunda ve Halay Portpori’yi seslendirdi. Öğrencilerin solo performanslarının da olduğu gecede sınıf öğretmeni Yelda Yılmaz ve öğrenci velisi Münevver Uysal da birer türkü seslendirdi. Gecede halk oyunları eğitmeni Rabia Tokyay yönetiminde hazırlanan halk oyunları ekibi ise Uşak Zeybeği ve Atabarı oyunlarını sergiledi. (NERMİN SAYAR)
Uşak Nihat Dülgeroğlu İlkokulu 3/A sınıfı öğrencileri Atatürk Kültür Merkezi’nde verdikleri “Halk Türküleri Konseri” ile dinleyenlere unutulmaz bir türkü gecesi yaşattı.

Şef Ayhan Aydın yönetiminde gerçekleşen konsere Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, Nihat Dülgeroğlu İlkokulu’nun idareci ve öğretmenleri, veliler ile çok sayıda davetli katıldı.

Şef Ayhan Aydın yönetiminde bu özel gece için uzun süre hazırlanan minikler konserde; Uzun İnce Bir Yoldayım, Ah Bir Ataş Ver, Ordu’nun Dereleri, İslamoğlu, Kalenin Dibinde, Kızılcıklar Oldu Mu?, Atabarı, Eftalya, Manastır’ın Ortasında,  Yolcu, Barış Güvercini, Zeytinyağlı Yiyemem, Balıkesir Yolunda ve Halay Portpori’yi seslendirdi.
Öğrencilerin solo performanslarının da olduğu gecede sınıf öğretmeni Yelda Yılmaz ve öğrenci velisi Münevver Uysal da birer türkü seslendirdi. Gecede halk oyunları eğitmeni Rabia Tokyay yönetiminde hazırlanan halk oyunları ekibi ise Uşak Zeybeği ve Atabarı oyunlarını sergiledi. (NERMİN SAYAR)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.