tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Metal dökümü yapılması işi yaptırılacaktır

İlanlar 24.04.2024 - 09:52, Güncelleme: 24.04.2024 - 09:52 277 kez okundu.
 

Metal dökümü yapılması işi yaptırılacaktır

.
ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(EÜAŞ) İSTANBUL DOĞALGAZ SANTRALLERİ İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ'nce Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre,  V94 2 Tipi Gaz Türbinlerine Ait 2 Adet Taşıyıcı Yatak, 2 Adet Kombine Taşıyıcı ve Eksenel Yatak ile 80 Adet Yatak Lokmasının Beyaz Metal Dökümü Yapılması İşi olup,ihale EÜAŞ İstanbul Doğalgaz Santralı İşletme Müdürlüğü'nde 13.05.2024 Pazartesi günü  –  Saat 11.00’da tarih ve saatte yapılacaktır.Ayrıntı için tıklayınız.
.

ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(EÜAŞ) İSTANBUL DOĞALGAZ SANTRALLERİ İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ'nce Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre,  V94 2 Tipi Gaz Türbinlerine Ait 2 Adet Taşıyıcı Yatak, 2 Adet Kombine Taşıyıcı ve Eksenel Yatak ile 80 Adet Yatak Lokmasının Beyaz Metal Dökümü Yapılması İşi olup,ihale  EÜAŞ İstanbul Doğalgaz Santralı İşletme Müdürlüğü'nde 13.05.2024 Pazartesi günü  –  Saat 11.00’da tarih ve saatte yapılacaktır.Ayrıntı için tıklayınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.