tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

“Martı” Uşak AKM’de

Manşet 18.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 18.04.2024 - 11:21 490 kez okundu.
 

“Martı” Uşak AKM’de

İzmir Devlet Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenecek olan "Martı" adlı tiyatro oyunu 30 Nisan Saat 20:00'da Uşak Atatürk Kültür Merkezinde tiyatroseverlerle buluşacak.
1890’lar Rusya'sı, yüzyıl sonu dönüşümünün sancıları ile ekonomik, politik ve sosyal değişimin kıskacındadır. Bu değişime ayak uydurmak, aristokrasiyi hızla terk ederek burjuvalaşmış, üst-orta sınıf için oldukça güçtür. Eski kuşak geleneklere, alışkanlıklarına, yaşayış biçimine sımsıkı sarılırken; genç kuşak, aidiyet sorunları ve gelecek kaygısı ile boğuşmaktadır. Martı, bu ortamda yükselen maddi değerlerin dayattıkları karşısında aşkı, idealleri ve gelecek umutlarını yaşatmaya çalışan, taşraya sıkışmış bir ailenin varoluş mücadelesini ve yaşama tutunma çabasını, sanatla, edebiyat ve tiyatroyla yoğrulmuş bir atmosferde ele alıyor.Biletler Atatürk Kültür Merkezi Bilet Satış Noktasından temin edilecek. Bilet ücreti öğrenci 30 TL, sivil 45 olarak belirtildi.  
İzmir Devlet Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenecek olan "Martı" adlı tiyatro oyunu 30 Nisan Saat 20:00'da Uşak Atatürk Kültür Merkezinde tiyatroseverlerle buluşacak.

1890’lar Rusya'sı, yüzyıl sonu dönüşümünün sancıları ile ekonomik, politik ve sosyal değişimin kıskacındadır. Bu değişime ayak uydurmak, aristokrasiyi hızla terk ederek burjuvalaşmış, üst-orta sınıf için oldukça güçtür. Eski k uşak geleneklere, alışkanlıklarına, yaşayış biçimine sımsıkı sarılırken; genç kuşak, aidiyet sorunları ve gelecek kaygısı ile boğuşmaktadır. Martı, bu ortamda yükselen maddi değerlerin dayattıkları karşısında aşkı, idealleri ve gelecek umutlarını yaşatmaya çalışan, taşraya sıkışmış bir ailenin varoluş mücadelesini ve yaşama tutunma çabasını, sanatla, edebiyat ve tiyatroyla yoğrulmuş bir atmosferde ele alıyor.Biletler Atatürk Kültür Merkezi Bilet Satış Noktasından temin edilecek. Bilet ücreti öğrenci 30 TL, sivil 45 olarak belirtildi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.