tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Konyaspor Başkanı Korkmaz’dan Fenerbahçe Çıkışı

Spor 27.04.2024 - 00:00, Güncelleme: 26.04.2024 - 12:56 215 kez okundu.
 

Konyaspor Başkanı Korkmaz’dan Fenerbahçe Çıkışı

Süper Lig'de bu sezon sıkıntılı günler geçiren ve ligde kalmayı henüz garantileyememiş olan Konyaspor'un Başkanı Ömer Korkmaz çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, 6 Mayıs'ta Konya'da oynanacak Fenerbahçe maçına ilişkin, “O zamana kadar ligi garantileyip Allah nasip ederse, Fenerbahçe'den intikamımızı alacağız. Rahat kafayla oynarsak alırız. İnşallah Allah nasip eder" dedi. Katıldığı bir canlı yayında taraftarların merak ettiği soruları cevaplayan Korkmaz, "Ligin ilk yarısında Fenerbahçe'ye karşı ağır bir yenilgi (7-1) aldıklarını hatırlatarak, "O zamana kadar ligi garantileyip Allah nasip ederse, Fenerbahçe'den intikamımızı alacağız. Rahat kafayla oynarsak alırız. İnşallah Allah nasip eder" dedi. Korkmaz, Fenerbahçe maçındaki bilet fiyatlandırması için, "Fenerbahçe maçında deplasman tribünleri maksimum ne kadar olacaksa onu yapacağız. Yüzde 30 artış olacak." dedi.  
Süper Lig'de bu sezon sıkıntılı günler geçiren ve ligde kalmayı henüz garantileyememiş olan Konyaspor'un Başkanı Ömer Korkmaz çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, 6 Mayıs'ta Konya'da oynanacak Fenerbahçe maçına ilişkin, “O zamana kadar ligi garantileyip Allah nasip ederse, Fenerbahçe'den intikamımızı alacağız. Rahat kafayla oynarsak alırız. İnşallah Allah nasip eder" dedi.

Katıldığı bir canlı yayında taraftarların merak ettiği soruları cevaplayan Korkmaz, "Ligin ilk yarısında Fenerbahçe'ye karşı ağır bir yenilgi (7-1) aldıklarını hatırlatarak, "O zamana kadar ligi garantileyip Allah nasip ederse, Fenerbahçe'den intikamımızı alacağız. Rahat kafayla oynarsak alırız. İnşallah Allah nasip eder" dedi.

Korkmaz, Fenerbahçe maçındaki bilet fiyatlandırması için, "Fenerbahçe maçında deplasman tribünleri maksimum ne kadar olacaksa onu yapacağız. Yüzde 30 artış olacak." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.