tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

KARAOBA, BAŞKAN BURCU KÖKSAL’I ZİYARET ETTİ

Manşet 27.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 26.04.2024 - 14:54 465 kez okundu.
 

KARAOBA, BAŞKAN BURCU KÖKSAL’I ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Dr. Ali Karaoba, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi.
CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba ziyaretinde Afyonkarahisar’a sosyal belediyeciliği tanıştıracak olan Burcu Köksal’a yeni görevinde ve ekibinle hak ettiği kalkınmayı sağlayacağına inandıklarını söyledi. CHP Milletvekili Karaoba, ziyaretiyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “31 Mart Yerel Seçimleri'nde büyük bir başarı sağlayan Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Burcu Köksal’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Burcu Başkanımız ile Afyon sosyal belediyecilikle tanışacak ve hak ettiği kalkınmayı sağlayacak. Başkanımıza ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Dr. Ali Karaoba, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba ziyaretinde Afyonkarahisar’a sosyal belediyeciliği tanıştıracak olan Burcu Köksal’a yeni görevinde ve ekibinle hak ettiği kalkınmayı sağlayacağına inandıklarını söyledi.

CHP Milletvekili Karaoba, ziyaretiyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “31 Mart Yerel Seçimleri'nde büyük bir başarı sağlayan Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Burcu Köksal’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Burcu Başkanımız ile Afyon sosyal belediyecilikle tanışacak ve hak ettiği kalkınmayı sağlayacak. Başkanımıza ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.