tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

KADIN KOLLARINDAN BAŞKAN ÇAKIN’A DESTEK

Manşet 29.03.2024 - 00:05, Güncelleme: 29.03.2024 - 12:37 537+ kez okundu.
 

KADIN KOLLARINDAN BAŞKAN ÇAKIN’A DESTEK

AK Parti Kadın Kolları Sağlık Kurumlarını ziyaret ederek seçim çalışmalarına katkı vermeye devam etti.
Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek Mehmet Çakın’a belediye başkanlığında destek vermelerini ve dualarını eksiltmemelerini istediler. İl Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancıya ziyarette AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş’de eşlik etti. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancı ziyaretler hakkında, ‘’ Milletvekilimiz İsmail Güneş, İl Kadın Kolları Başkanımız Hilal Sabancı ve teşkilatımızla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizi, Sağlıklı Hayat Merkezi, Halk Sağlığı Laboratuvarımızı, Kemalöz Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Komuta Merkezini (112 Çağrı Merkezi) ziyaret ederek 112 Personellerimizi, doktorlarımızı, diş hekimlerimizi, hemşirelerimizi ve sağlık çalışanlarımızı ziyaret ederek iyi çalışmalar diledik. İlgi ve alakalarından dolayı sağlık çalışanlarımız ile personellerimize teşekkür ederek, belediye başkanımız Mehmet Çakın’a destek ve dualarını istedik.’’ Dedi.    
AK Parti Kadın Kolları Sağlık Kurumlarını ziyaret ederek seçim çalışmalarına katkı vermeye devam etti.

Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek Mehmet Çakın’a belediye başkanlığında destek vermelerini ve dualarını eksiltmemelerini istediler.

İl Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancıya ziyarette AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş’de eşlik etti.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancı ziyaretler hakkında, ‘’ Milletvekilimiz İsmail Güneş, İl Kadın Kolları Başkanımız Hilal Sabancı ve teşkilatımızla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizi, Sağlıklı Hayat Merkezi, Halk Sağlığı Laboratuvarımızı, Kemalöz Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Komuta Merkezini (112 Çağrı Merkezi) ziyaret ederek 112 Personellerimizi, doktorlarımızı, diş hekimlerimizi, hemşirelerimizi ve sağlık çalışanlarımızı ziyaret ederek iyi çalışmalar diledik.

İlgi ve alakalarından dolayı sağlık çalışanlarımız ile personellerimize teşekkür ederek, belediye başkanımız Mehmet Çakın’a destek ve dualarını istedik.’’ Dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.