tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

İlkay Gündoğan Barcelona'dan ayrılıyor

Spor 21.04.2024 - 00:00, Güncelleme: 20.04.2024 - 15:04 236 kez okundu.
 

İlkay Gündoğan Barcelona'dan ayrılıyor

Manchester City'den Barcelona'ya transfer olan İlkay Gündoğan, Şampiyonlar Ligi'nden elendikleri PSG maçından sonra takım arkadaşlarına isyan etti. Maçta kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Ronald Araujo ile söz dalaşına giren İlkay'ın İspanyol devinden ayrılması gündemde.
  Şampiyonlar Ligi'nde PSG'ye elenen Barcelona'da İlkay Gündoğan krizi yaşanıyor. Son olarak takım arkadaşı Ronald Araujo ile söz dalaşına giren İlkay Gündoğan'ın İspanyol devinden ayrılması gündemde. Manchester City kariyeri sonrası Barcelona'nın yolunu tutan ancak İspanya'da aradığını bulamayan İlkay Gündoğan'ın takımdaki geleceği tartışılmaya devam ediyor. Son olarak takım arkadaşı Ronald Araujo ile söz dalaşına giren yıldız futbolcu için sürpriz iddialar gündeme geldi. İlkay 'ın Ronald Araujo'ya, "Hayal kırıklığına uğradım. Burası Şampiyonlar Ligi, rakip kim olursa olsun, bir oyuncunuz atıldığında geri dönmeniz kolay değildir. Kırmızı karttan önce oyunun kontrolünün bizde olduğunu hissediyorduk. Eğer bu faulse, kırmızı karttır. Böyle kritik bir anda topu alacağınızdan emin olmanız gerekiyor" sözleriyle tepki gösterdi. Araujo ise "O açıklamalarla ilgili düşüncelerimi kendime saklamayı tercih ediyorum. Saygı duyulması gereken değerlerim var." şeklinde İlkay'a yanıt vermişti. Todofichajes'te yer alan habere göre İlkay Gündoğan, Barcelona formasıyla ilk ve son sezonunu yaşıyor. Hem kulüp hem de yıldız futbolcu yollarını ayırmak istiyor.  
Manchester City'den Barcelona'ya transfer olan İlkay Gündoğan, Şampiyonlar Ligi'nden elendikleri PSG maçından sonra takım arkadaşlarına isyan etti. Maçta kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Ronald Araujo ile söz dalaşına giren İlkay'ın İspanyol devinden ayrılması gündemde.

 

Şampiyonlar Ligi'nde PSG'ye elenen Barcelona'da İlkay Gündoğan krizi yaşanıyor. Son olarak takım arkadaşı Ronald Araujo ile söz dalaşına giren İlkay Gündoğan'ın İspanyol devinden ayrılması gündemde. Manchester City kariyeri sonrası Barcelona'nın yolunu tutan ancak İspanya'da aradığını bulamayan İlkay Gündoğan'ın takımdaki geleceği tartışılmaya devam ediyor. Son olarak takım arkadaşı Ronald Araujo ile söz dalaşına giren yıldız futbolcu için sürpriz iddialar gündeme geldi.

İlkay 'ın Ronald Araujo'ya, "Hayal kırıklığına uğradım. Burası Şampiyonlar Ligi, rakip kim olursa olsun, bir oyuncunuz atıldığında geri dönmeniz kolay değildir. Kırmızı karttan önce oyunun kontrolünün bizde olduğunu hissediyorduk. Eğer bu faulse, kırmızı karttır. Böyle kritik bir anda topu alacağınızdan emin olmanız gerekiyor" sözleriyle tepki gösterdi. Araujo ise "O açıklamalarla ilgili düşüncelerimi kendime saklamayı tercih ediyorum. Saygı duyulması gereken değerlerim var." şeklinde İlkay'a yanıt vermişti. Todofichajes'te yer alan habere göre İlkay Gündoğan, Barcelona formasıyla ilk ve son sezonunu yaşıyor. Hem kulüp hem de yıldız futbolcu yollarını ayırmak istiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.