tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

İLİMİZ'DE ÇEKİLEN TEREDDÜT ÇİZGİSİ 3 MAYIS’TA VİZYONDA

Manşet 28.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 27.04.2024 - 13:17 607 kez okundu.
 

İLİMİZ'DE ÇEKİLEN TEREDDÜT ÇİZGİSİ 3 MAYIS’TA VİZYONDA

Dünya prömiyerini 80. Venedik Film Festivali’nde yapan Selman Nacar’ın yeni filmi Tereddüt Çizgisi'nin çekimleri Uşak ve Kapaklar köyümüzde çekilmişti.
3 Mayıs 2024 tarihinde vizyona girecek olan filmin fragramlarıda yayınlanmaya başladı. Tereddüt Çizgisi, bir cinayet zanlısını savunurken kendisiyle yüzleşmek zorunda kalan bir avukatın hikayesini konu ediyor. Başarılı bir avukat olan Canan, masum olduğuna inandığı bir cinayet zanlısını savunur. Uzun süren duruşmaların ardından hüküm duruşması günü geldiğinde Canan, kendisini kendi vicdanıyla yüzleşirken bulur. TEREDDÜT ÇİZGİSİ FİLMİ OYUNCULARI KİM? Tülin Özen Oğulcan Arman Uslu Gülçin Kültür Şahin Vedat Erincin
Dünya prömiyerini 80. Venedik Film Festivali’nde yapan Selman Nacar’ın yeni filmi Tereddüt Çizgisi'nin çekimleri Uşak ve Kapaklar köyümüzde çekilmişti.

3 Mayıs 2024 tarihinde vizyona girecek olan filmin fragramlarıda yayınlanmaya başladı.

Tereddüt Çizgisi, bir cinayet zanlısını savunurken kendisiyle yüzleşmek zorunda kalan bir avukatın hikayesini konu ediyor. Başarılı bir avukat olan Canan, masum olduğuna inandığı bir cinayet zanlısını savunur. Uzun süren duruşmaların ardından hüküm duruşması günü geldiğinde Canan, kendisini kendi vicdanıyla yüzleşirken bulur.

TEREDDÜT ÇİZGİSİ FİLMİ OYUNCULARI KİM?

Tülin Özen

Oğulcan Arman Uslu

Gülçin Kültür Şahin

Vedat Erincin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.