tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

İL ÖZEL İDARE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM ETTİ

Uşak Haberleri 04.06.2023 - 12:49, Güncelleme: 04.06.2023 - 12:49 1664+ kez okundu.
 

İL ÖZEL İDARE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM ETTİ

Uşak İl Özel İdaresi il genelindeki ilçe ve köylerimizdeki yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız olarak devam etti. Bu hafta içinde yapılan işleri sosyal medya hesabından yayınlayan İl Özel İdaresi paylaşımında şöyle dedi.
‘’Ulubey İlçesi Halk Kütüphanesi temel topraklama imalatı İdaremiz Teknik Personelleri tarafından kontrolü gerçekleştirildi. Merkez Bozköy - Aşağıkaracahisar Köyleri arasında tehlike arz eden viraja İdaremiz ekiplerince oto korkuluk, bariyer ve trafik işaret levhaları montajı yapıldı. Merkez Nori Demir İmam Hatip Ortaokulu inşaatı 1.katta elektrik tesisat işleri devam etmektedir. Banaz İlçesi Şehit Necati Sargın Anadolu Lisesi inşaatı zemin kat elektrik tesisat işleri devam etmektedir. Ömer Bedrettin Ortaokulu ve Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu güçlendirme işleri devam etmektedir. Sivaslı İlçesi Yayalar Köyüne Köy Yardımı kapsamında oyun grubu ve spor aletleri kurulumu tamamlandı. Banaz İlçesi Yenice Köyü köy içi ve bağlantı yolunda İdaremiz ekiplerince gerekli trafik işaret ve levhalama montajı tamamlandı. Eşme İlçesi Güneyköy kroger yerleştirme işlemleri İdaremiz ekipleri tarafından tamamlandı. Eşme İlçesi Karaahmetli Köyü aşırı yağıştan etkilenen yolların temizliği İdaremiz ekipleri tarafından tamamlandı. Eşme İlçesi Armutlu Köyü düğün salonu dolgu işlemi İdaremiz ekipleri tarafından devam etmektedir.’’ (SEVAL KANDEMİR)  
Uşak İl Özel İdaresi il genelindeki ilçe ve köylerimizdeki yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız olarak devam etti. Bu hafta içinde yapılan işleri sosyal medya hesabından yayınlayan İl Özel İdaresi paylaşımında şöyle dedi.

‘’Ulubey İlçesi Halk Kütüphanesi temel topraklama imalatı İdaremiz Teknik Personelleri tarafından kontrolü gerçekleştirildi.
Merkez Bozköy - Aşağıkaracahisar Köyleri arasında tehlike arz eden viraja İdaremiz ekiplerince oto korkuluk, bariyer ve trafik işaret levhaları montajı yapıldı.
Merkez Nori Demir İmam Hatip Ortaokulu inşaatı 1.katta elektrik tesisat işleri devam etmektedir.
Banaz İlçesi Şehit Necati Sargın Anadolu Lisesi inşaatı zemin kat elektrik tesisat işleri devam etmektedir.
Ömer Bedrettin Ortaokulu ve Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu güçlendirme işleri devam etmektedir.
Sivaslı İlçesi Yayalar Köyüne Köy Yardımı kapsamında oyun grubu ve spor aletleri kurulumu tamamlandı.
Banaz İlçesi Yenice Köyü köy içi ve bağlantı yolunda İdaremiz ekiplerince gerekli trafik işaret ve levhalama montajı tamamlandı.
Eşme İlçesi Güneyköy kroger yerleştirme işlemleri İdaremiz ekipleri tarafından tamamlandı.
Eşme İlçesi Karaahmetli Köyü aşırı yağıştan etkilenen yolların temizliği İdaremiz ekipleri tarafından tamamlandı.
Eşme İlçesi Armutlu Köyü düğün salonu dolgu işlemi İdaremiz ekipleri tarafından devam etmektedir.’’ (SEVAL KANDEMİR)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.