tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Hat bakım ve trafo bakım ekiplerince iletim arızalarının giderilmesinde kullanılacak malzemelerin alımı yapılacaktır

İlanlar 23.04.2024 - 00:15, Güncelleme: 22.04.2024 - 17:44 354 kez okundu.
 

Hat bakım ve trafo bakım ekiplerince iletim arızalarının giderilmesinde kullanılacak malzemelerin alımı yapılacaktır

.
ADANA TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(TEİAŞ) 18. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'nce Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Hat Bakım ve Trafo Bakım Ekiplerince iletim arızalarının giderilmesinde kullanılacak malzemelerin alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.İhalenin niteliği Hat Bakım ve Trafo Bakım Ekiplerince iletim arızalarının giderilmesinde kullanılacak 81 kalem Klemensler malzemelerin alımı işi olup,ihale TEİAŞ 18. Bölge Müdürlüğü 3. Kat Toplantı Odası'nda 17.05.2024 - 10:00 tarih ve saatte yapılacaktır.Ayrıntı için tıklayınız.
.

ADANA TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(TEİAŞ) 18. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'nce Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Hat Bakım ve Trafo Bakım Ekiplerince iletim arızalarının giderilmesinde kullanılacak malzemelerin alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.İhalenin niteliği Hat Bakım ve Trafo Bakım Ekiplerince iletim arızalarının giderilmesinde kullanılacak 81 kalem Klemensler malzemelerin alımı işi olup,ihale  TEİAŞ 18. Bölge Müdürlüğü 3. Kat Toplantı Odası'nda 17.05.2024 - 10:00 tarih ve saatte yapılacaktır.Ayrıntı için tıklayınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.