tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencilerinden Piyano Konseri

Manşet 29.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 29.04.2024 - 10:10 505 kez okundu.
 

Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencilerinden Piyano Konseri

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü genç yeteneklerin yanında olmaya devam ediyor.
Besim Atalay Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri Öykü Karakaya ve Meriç Dönder'in sahne aldığı Piyano Konseri salonu dolduran vatandaşlarımızdan büyük beğeni topladı. Bu güzel gecenin sonunda Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın eşi Ayşegül Yalım, genç yeteneklerimize teşekkür belgelerini takdim etti. Piyanist Öykü Karakaya’nın müzik öğretmeni babası düzenlediği piyano resitalleri tanınan Erman Karakaya, “Çok sahne aldım fakat bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum. İnanın canım kızım Öykü’mle gurur duydum. Bize harika bir resital akşamı yaşattılar sağolsunlar. Öykü’m ve Meriç’im harikaydınız bu gururu bizlere yaşattığınız için size çok teşekkür ediyoruz. Başarılarınız daim olsun. Okulumuz Besim Atalay Güzel Sanatlar Lisesi ve Uşak Belediye Başkanımız Sayın Özkan Yalım ve değerli eşi Ayşegül Yalım hanımefendiye çok teşekkür ederim” dedi.  
Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü genç yeteneklerin yanında olmaya devam ediyor.

Besim Atalay Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri Öykü Karakaya ve Meriç Dönder'in sahne aldığı Piyano Konseri salonu dolduran vatandaşlarımızdan büyük beğeni topladı. Bu güzel gecenin sonunda Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın eşi Ayşegül Yalım, genç yeteneklerimize teşekkür belgelerini takdim etti.

Piyanist Öykü Karakaya’nın müzik öğretmeni babası düzenlediği piyano resitalleri tanınan Erman Karakaya, “Çok sahne aldım fakat bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum. İnanın canım kızım Öykü’mle gurur duydum. Bize harika bir resital akşamı yaşattılar sağolsunlar. Öykü’m ve Meriç’im harikaydınız bu gururu bizlere yaşattığınız için size çok teşekkür ediyoruz. Başarılarınız daim olsun. Okulumuz Besim Atalay Güzel Sanatlar Lisesi ve Uşak Belediye Başkanımız Sayın Özkan Yalım ve değerli eşi Ayşegül Yalım hanımefendiye çok teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.