tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

GÜNEŞ VE KARAOBA’DAN, ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI

Manşet 16.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 16.04.2024 - 12:26 442 kez okundu.
 

GÜNEŞ VE KARAOBA’DAN, ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI

AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş ve CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, 14-20 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle birer mesaj yayınladı.
AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş Şehitler Haftası kapsamına ilişkin sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “14-20 Nisan Şehitler Haftası vesilesiyle bu toprakları “vatan” yapmak uğruna gözlerini kırpmadan şehadet mertebesine erişen aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi. CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba ise, “14-20 Nisan Şehitler Haftası’nda; vatanı, bayrağı ve milleti uğruna canlarını seve seve feda eden, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi, rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.  
AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş ve CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, 14-20 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle birer mesaj yayınladı.

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş Şehitler Haftası kapsamına ilişkin sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “14-20 Nisan Şehitler Haftası vesilesiyle bu toprakları “vatan” yapmak uğruna gözlerini kırpmadan şehadet mertebesine erişen aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba ise, “14-20 Nisan Şehitler Haftası’nda; vatanı, bayrağı ve milleti uğruna canlarını seve seve feda eden, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi, rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.