tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Gençler Çalışıyor, Uşak Gelişiyor

Manşet 16.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 16.04.2024 - 12:26 533 kez okundu.
 

Gençler Çalışıyor, Uşak Gelişiyor

Uşak Üniversitesi’nden İstihdam Garantili Proje Başvuru Duyurusu yapıldı
Uşak Üniversitesi, Uşaklı Gençlere çalışma ve iş garantili kurs konusunda bir açıklama yayınladı. Uşak Üniversitesinin yürütücüsü olduğu “NEET PRO Gençler Çalışıyor Uşak Gelişiyor", gençlerin işgücü piyasasına entegrasyonunu sağlamak ve nitelikli işgücü oluşturmak amacıyla hayata geçirilen özel proje kapsamında 20 gencin “Kursiyer” başlamış olup 19 Nisan 23.59'a kadar başvuruların devam edeceğini duyurdu. Kursiyer olarak Uşak Üniversitesi bünyesinde, alanında yetkin hocalardan eğitim almak isteyen gençlerin Uşak Üniversitesi resmi internet sitesinden link üzerinden eğitime başvuru yapabilecekleri duyuruldu. Başvuru Şartları konusunda yapılan açıklamada, “18-29 Yaş grubunda ne eğitimde ne istihdamda olmak Başvuru sahibinin e-devletten veya ilgili kurumlardan alınmış, çalışmadığını (SGK detaylı hizmet dökümü) ve öğrenci olmadığını (öğrenci belgesi sorgulama) gösterir belgeler gerektiği, Eğitimlerin 44 gün süreyle üniversitede yüz yüze gerçekleştirileceği ve Engelli özel kontenjanı bulunduğu ifade edildi. Eğitim Programlarının ise, Dikiş Operatörü ve Konfeksiyon Kesim Operatörü olarak başlayacağı söylendi.        
Uşak Üniversitesi’nden İstihdam Garantili Proje Başvuru Duyurusu yapıldı

Uşak Üniversitesi, Uşaklı Gençlere çalışma ve iş garantili kurs konusunda bir açıklama yayınladı. Uşak Üniversitesinin yürütücüsü olduğu “NEET PRO Gençler Çalışıyor Uşak Gelişiyor", gençlerin işgücü piyasasına entegrasyonunu sağlamak ve nitelikli işgücü oluşturmak amacıyla hayata geçirilen özel proje kapsamında 20 gencin “Kursiyer” başlamış olup 19 Nisan 23.59'a kadar başvuruların devam edeceğini duyurdu. Kursiyer olarak Uşak Üniversitesi bünyesinde, alanında yetkin hocalardan eğitim almak isteyen gençlerin Uşak Üniversitesi resmi internet sitesinden link üzerinden eğitime başvuru yapabilecekleri duyuruldu.

Başvuru Şartları konusunda yapılan açıklamada, “18-29 Yaş grubunda ne eğitimde ne istihdamda olmak

Başvuru sahibinin e-devletten veya ilgili kurumlardan alınmış, çalışmadığını (SGK detaylı hizmet dökümü) ve öğrenci olmadığını (öğrenci belgesi sorgulama) gösterir belgeler gerektiği, Eğitimlerin 44 gün süreyle üniversitede yüz yüze gerçekleştirileceği ve Engelli özel kontenjanı bulunduğu ifade edildi. Eğitim Programlarının ise, Dikiş Operatörü ve Konfeksiyon Kesim Operatörü olarak başlayacağı söylendi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.