tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

GENÇ ERKEK ve KADIN MİLLİ TAKIMIMIZDAN AVRUPA ŞAMPİYONASINDA 7 MADALYA

Spor 28.04.2024 - 00:00, Güncelleme: 27.04.2024 - 13:33 136 kez okundu.
 

GENÇ ERKEK ve KADIN MİLLİ TAKIMIMIZDAN AVRUPA ŞAMPİYONASINDA 7 MADALYA

Hırvatistan'ın Porec şehrinde düzenlenen Genç Erkekler ve Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonasında, Milli Takımımız 7 madalya kazanma başarısı gösterdi.
Kadın Milli Takımımızda +81 kg Havvanur Kethüda altın madalya, 50 kg Emine Kılınç gümüş madalya, 57 kg Pınar Benek, 70 kg Yonca Gül Yılmaz ve 75 kg Zeliha Özdemir bronz madalya kazandı. Erkek Milli Takımımızda ise 80 kg Mert Aybuğa ve 86 kg Hüseyin Ege Tekdemir bronz madalya kazanma başarısı gösterdi. Türkiye Boks Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, “Şampiyonaya katılan tüm sporcu ve antrenörlerimizi tebrik eder, sporcularımızın yetişmesinde emeği geçen tüm ailelerimiz ve antrenörlerimize teşekkür ederiz” denildi.  
Hırvatistan'ın Porec şehrinde düzenlenen Genç Erkekler ve Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonasında, Milli Takımımız 7 madalya kazanma başarısı gösterdi.

Kadın Milli Takımımızda +81 kg Havvanur Kethüda altın madalya, 50 kg Emine Kılınç gümüş madalya, 57 kg Pınar Benek, 70 kg Yonca Gül Yılmaz ve 75 kg Zeliha Özdemir bronz madalya kazandı. Erkek Milli Takımımızda ise 80 kg Mert Aybuğa ve 86 kg Hüseyin Ege Tekdemir bronz madalya kazanma başarısı gösterdi.

Türkiye Boks Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, “Şampiyonaya katılan tüm sporcu ve antrenörlerimizi tebrik eder, sporcularımızın yetişmesinde emeği geçen tüm ailelerimiz ve antrenörlerimize teşekkür ederiz” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.