tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

EŞME’DE VELİ AKADEMİSİ EĞİTİMDE KALİTEYİ ARTIRACAK

Manşet 08.05.2024 - 00:05, Güncelleme: 07.05.2024 - 16:42 790 kez okundu.
 

EŞME’DE VELİ AKADEMİSİ EĞİTİMDE KALİTEYİ ARTIRACAK

Eşme Veli Akademisi eğitimleriyle farkındalık oluşturmayı ve eğitim kalitesini artırmayı hedefliyor.
Uşak’ın Eşme ilçesi Kaymakamı Selin Sarı’nın da katılım sağladığı “Bilinçli anne-baba, huzurlu aile, mutlu çocuk, güvenli toplum, güçlü Türkiye” ilkesi ve “Biz büyük bir aileyiz.” sloganıyla hayata geçirilen Veli Akademileri eğitimleri; okul-veli arasında iletişim ve iş birliğini güçlendirmek, çocuğun eğitim ve gelişim süreçleriyle ilgili olarak velileri bilgilendirmek, sorumluluğunun bilincinde bireyler yetiştirilmesine katkı sağlama amacı içeriyor. Resmi okullarda (anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, özel eğitim uygulama okulu) öğrenim gören öğrencilerin velilerine yönelik hazırlanıp uygulanan okul merkezli veli eğitim projesidir. Eşme Kaymakamı Selin Sarı, bu anlamda projeye katkı sunan Uşak Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zekeriya Batur’a, Prof. Dr. Murat Başar’a, Doç. Dr. Hafız Bek’e katkıları için teşekkür etti.    
Eşme Veli Akademisi eğitimleriyle farkındalık oluşturmayı ve eğitim kalitesini artırmayı hedefliyor.

Uşak’ın Eşme ilçesi Kaymakamı Selin Sarı’nın da katılım sağladığı “Bilinçli anne-baba, huzurlu aile, mutlu çocuk, güvenli toplum, güçlü Türkiye” ilkesi ve “Biz büyük bir aileyiz.” sloganıyla hayata geçirilen Veli Akademileri eğitimleri; okul-veli arasında iletişim ve iş birliğini güçlendirmek, çocuğun eğitim ve gelişim süreçleriyle ilgili olarak velileri bilgilendirmek, sorumluluğunun bilincinde bireyler yetiştirilmesine katkı sağlama amacı içeriyor.

Resmi okullarda (anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, özel eğitim uygulama okulu) öğrenim gören öğrencilerin velilerine yönelik hazırlanıp uygulanan okul merkezli veli eğitim projesidir. Eşme Kaymakamı Selin Sarı, bu anlamda projeye katkı sunan Uşak Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zekeriya Batur’a, Prof. Dr. Murat Başar’a, Doç. Dr. Hafız Bek’e katkıları için teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.