tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

ÇİLEĞİN BAŞKENTİNDE HASAT BAŞLADI

Manşet 28.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 27.04.2024 - 14:27 622 kez okundu.
 

ÇİLEĞİN BAŞKENTİNDE HASAT BAŞLADI

Sıcaklar etkiledi çilekte hasat erken başladı, fiyatı üreticisini sevindirdi.
Türkiye’nin çilek üretiminde önemli merkezlerden olan Uşak’ta son günlerde artan hava sıcaklıkları nedeniyle peş peşe hasatlar başlıyor. Son olarak özellikle hava sıcaklığının arttığı Sivaslı ilçemizdeki açıktaki çilek bahçelerinde meyveler erken olgunlaştı. Sivaslı ilçesinde yoğun olarak bahçeleri bulunan üreticilerin çilek hasatı başladı. Bahçelere giren işçiler meyveleri özenle toplayarak kalitesine göre sınıflandırma yaptı. Çilekler, Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa ve Konya başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir tarafına gönderiliyor. Yurt dışına da ihraç edilen çilekler ülkeye girdi sağlarken, üreticisi ve çalışanlara da ekonomik kazanç olarak dönüyor.  
Sıcaklar etkiledi çilekte hasat erken başladı, fiyatı üreticisini sevindirdi.

Türkiye’nin çilek üretiminde önemli merkezlerden olan Uşak’ta son günlerde artan hava sıcaklıkları nedeniyle peş peşe hasatlar başlıyor. Son olarak özellikle hava sıcaklığının arttığı Sivaslı ilçemizdeki açıktaki çilek bahçelerinde meyveler erken olgunlaştı. Sivaslı ilçesinde yoğun olarak bahçeleri bulunan üreticilerin çilek hasatı başladı.

Bahçelere giren işçiler meyveleri özenle toplayarak kalitesine göre sınıflandırma yaptı. Çilekler, Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa ve Konya başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir tarafına gönderiliyor. Yurt dışına da ihraç edilen çilekler ülkeye girdi sağlarken, üreticisi ve çalışanlara da ekonomik kazanç olarak dönüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.