tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

CHP MİLLETVEKİLİ KARAOBA TAZİYE MESAJI

Manşet 19.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 18.04.2024 - 16:03 377 kez okundu.
 

CHP MİLLETVEKİLİ KARAOBA TAZİYE MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Müdürü Levent Bayraktar hayatını kaybetti. CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, sosyal medya hesabında taziye mesajı paylaştı.
Karaoba’nın taziye mesajında; “Uzun yıllardır partimizin Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Müdürü olarak görev yapan ve Parlamentoda partimiz adına büyük emekleri olan çalışma arkadaşımız Levent Bayraktar'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” ifadesini kullandı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in sosyal medyada paylaştığı taziye mesajında ise; “Yaşamını yitirdiğini büyük üzüntüyle öğrendiğim, Parlamento Grubumuzda uzun yıllar birlikte çalıştığımız Grup Müdürümüz, çalışma arkadaşımız Levent Bayraktar'a Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum” dedi.  
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Müdürü Levent Bayraktar hayatını kaybetti. CHP Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, sosyal medya hesabında taziye mesajı paylaştı.

Karaoba’nın taziye mesajında; “Uzun yıllardır partimizin Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Müdürü olarak görev yapan ve Parlamentoda partimiz adına büyük emekleri olan çalışma arkadaşımız Levent Bayraktar'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in sosyal medyada paylaştığı taziye mesajında ise;

“Yaşamını yitirdiğini büyük üzüntüyle öğrendiğim, Parlamento Grubumuzda uzun yıllar birlikte çalıştığımız Grup Müdürümüz, çalışma arkadaşımız Levent Bayraktar'a Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.