tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

BENİM HİÇ SUÇUM YOK

Manşet 29.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 29.04.2024 - 10:10 503 kez okundu.
 

BENİM HİÇ SUÇUM YOK

Logosu Düşünce Kulübü bu akşam toplantısında Saba Altınsay'ın BENİM HİÇ SUÇUM YOK kitabını konuştu.
Uşak Logosu Düşünce Kulübü üyesi Hasan Peker, kitapla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Bir dönem (ikinci dünya savaşı 1940’lar) kitabı olan Benim Hiç Suçum Yok, dönemin ruhunu yaşatıyor, yalın dil ve sade bir kurgu. Okuması ve anlaşılması da o kadar açık. Grupta kitabı okuyan arkadaşlar dil ve üsluba hayranlıklarını ifade ettiler. Saba Altınsay, üçüncü nesil göçmen kökenli çağdaş yazarları kızdan biri. Derdi olan bir yazar. Bize konuşacak ve üzerinde düşünecek çok malzeme veriyor. Yaşadıklarımız kaderidir seçimmidir düşünün diyor. İyilik ve sevgi emek ister çaba ve eylem ister; kötülük işe şuursuzdur diyor. Hiç birşey yapmadan kötülük yaparsınız ama iyilik için mutlak birşey yapmanız gerek diyor. Dönemin yokluğu, yoksunluğu ve savaşın kapıda olma hali: bir kıyı kasabasında ayakkabı tamircisi Hikmet ve onun eşi Behice ile çocukları erkek güzeli Cihan Nedim, kızı ebe Kadriye. Hayat kadını Mercan, Yüzbaşı İrfan'ın yaşamları üzerinden anlatılıyor. Kah bir aşk hikayesi kah bir aile trajedisi şeklinde ilerleyen hikayede karakterlerle birikti sevinip üzülüyor kızıyoruz. İyi ki okuduk dediğimiz kitaplardan” dedi.  
Logosu Düşünce Kulübü bu akşam toplantısında Saba Altınsay'ın BENİM HİÇ SUÇUM YOK kitabını konuştu.

Uşak Logosu Düşünce Kulübü üyesi Hasan Peker, kitapla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Bir dönem (ikinci dünya savaşı 1940’lar) kitabı olan Benim Hiç Suçum Yok, dönemin ruhunu yaşatıyor, yalın dil ve sade bir kurgu. Okuması ve anlaşılması da o kadar açık. Grupta kitabı okuyan arkadaşlar dil ve üsluba hayranlıklarını ifade ettiler. Saba Altınsay, üçüncü nesil göçmen kökenli çağdaş yazarları kızdan biri. Derdi olan bir yazar. Bize konuşacak ve üzerinde düşünecek çok malzeme veriyor. Yaşadıklarımız kaderidir seçimmidir düşünün diyor.

İyilik ve sevgi emek ister çaba ve eylem ister; kötülük işe şuursuzdur diyor. Hiç birşey yapmadan kötülük yaparsınız ama iyilik için mutlak birşey yapmanız gerek diyor. Dönemin yokluğu, yoksunluğu ve savaşın kapıda olma hali: bir kıyı kasabasında ayakkabı tamircisi Hikmet ve onun eşi Behice ile çocukları erkek güzeli Cihan Nedim, kızı ebe Kadriye. Hayat kadını Mercan, Yüzbaşı İrfan'ın yaşamları üzerinden anlatılıyor. Kah bir aşk hikayesi kah bir aile trajedisi şeklinde ilerleyen hikayede karakterlerle birikti sevinip üzülüyor kızıyoruz.

İyi ki okuduk dediğimiz kitaplardan” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.