tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

BAŞKAN ÇAKIN: ‘’TOKİ ANITTEPE HİZMETE GİRİYOR’’

Belediye 04.06.2023 - 13:01, Güncelleme: 04.06.2023 - 13:01 2429+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÇAKIN: ‘’TOKİ ANITTEPE HİZMETE GİRİYOR’’

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın Uşak’lılara TOKİ Anıttepe konutlarının yakında hizmete gireceğini müjdeledi.
Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın yaptığı açıklamada, ‘’Tüm engelleme ve karalama çalışmalarını boşa çıkartarak, deprem bölgesinde 1 tane dahi binası zarar görmeyen TOKİ tarafından hükümetimizin 100.000 Sosyal Konut projesi kapsamında yapımı tamamlanan Anıttepe TOKİ'de yaşam çok yakında başlıyor.  Şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce, şehrimizin yeni yaşam alanlarından olan Karaağaç Mahallesi’ndeki Anıttepe TOKİ konutlarında; yol ve kaldırımlar süpürülüp yıkanıyor, yeni konteynerler yerleştiriliyor. Bütün sokaklarımız pırıl pırıl oluncaya kadar çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.’’ Dedi. (EMİNE ÖZLER)
Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın Uşak’lılara TOKİ Anıttepe konutlarının yakında hizmete gireceğini müjdeledi.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın yaptığı açıklamada, ‘’Tüm engelleme ve karalama çalışmalarını boşa çıkartarak, deprem bölgesinde 1 tane dahi binası zarar görmeyen TOKİ tarafından hükümetimizin 100.000 Sosyal Konut projesi kapsamında yapımı tamamlanan Anıttepe TOKİ'de yaşam çok yakında başlıyor. 

Şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce, şehrimizin yeni yaşam alanlarından olan Karaağaç Mahallesi’ndeki Anıttepe TOKİ konutlarında; yol ve kaldırımlar süpürülüp yıkanıyor, yeni konteynerler yerleştiriliyor.
Bütün sokaklarımız pırıl pırıl oluncaya kadar çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.’’ Dedi. (EMİNE ÖZLER)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.