tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

Basın İlan Kurumu Yönetimi’nden Şanlıurfa Valisi Şıldak’a ziyaret

Manşet 29.04.2024 - 00:00, Güncelleme: 28.04.2024 - 13:22 396 kez okundu.
 

Basın İlan Kurumu Yönetimi’nden Şanlıurfa Valisi Şıldak’a ziyaret

Yönetim Kurulu toplantısı için Şanlıurfa’da bulunan Basın İlan Kurumu üst yönetimi, Vali Hasan Şıldak’ı makamında ziyaret etti.
Basın İlan Kurumu heyetiyle makamında bir görüşme gerçekleştiren Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarete Genel Müdür Cavit Erkılınç, Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Edibe Sözen, Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdris Kardaş, Yönetim Kurulu üyeleri Tahir Gülebak, Mehmet Ergün, Prof. Dr. Muharrem Özen, Muhammed Ziyad Varol ile Genel Kurul ve Denetçiler Kurulu Üyesi Prof. Dr. Zakir Avşar katıldı. Genel Müdür Yardımcısı Mesut Onat, birim müdürleri ve Şanlıurfa Müdürü Rıza Kara da ziyarette hazır bulundu.
Yönetim Kurulu toplantısı için Şanlıurfa’da bulunan Basın İlan Kurumu üst yönetimi, Vali Hasan Şıldak’ı makamında ziyaret etti.

Basın İlan Kurumu heyetiyle makamında bir görüşme gerçekleştiren Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarete Genel Müdür Cavit Erkılınç, Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Edibe Sözen, Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdris Kardaş, Yönetim Kurulu üyeleri Tahir Gülebak, Mehmet Ergün, Prof. Dr. Muharrem Özen, Muhammed Ziyad Varol ile Genel Kurul ve Denetçiler Kurulu Üyesi Prof. Dr. Zakir Avşar katıldı. Genel Müdür Yardımcısı Mesut Onat, birim müdürleri ve Şanlıurfa Müdürü Rıza Kara da ziyarette hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.