tinfishgaslamp.com abusidiqu.com lapalmroyalbeachhotel.com

bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler 2023 https://playdotjs.com/

whatsapp

BANAZ OSB İÇİN YATIRIM DAVETİ

Manşet 26.04.2024 - 00:05, Güncelleme: 26.04.2024 - 09:23 440 kez okundu.
 

BANAZ OSB İÇİN YATIRIM DAVETİ

Uşak’ın Banaz Kaymakamı Cuma Emeç başkanlığında, Banaz Organize Sanayi Bölgesi yatırıma davet ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Banaz Kaymakamlığınca yapılan açıklamada, “Sayın Kaymakamımız Cuma EMEÇ Başkanlığında, Banaz Belediye Başkanımız Sayın Zafer Arpacı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımları ile Banaz Organize Sanayi Bölgesi yatırıma davet ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir” denildi. 2019 yılında Sanayi ve Teknoloji Bakanı talimatıyla kuruluş işlemlerine başlanan Banaz Organize Sanayi Bölgesi yer seçimi tamamlanarak 07.08.2020 tarihinde 356 sicil numarası ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca onaylanmıştır. Kuruluş Sekretaryası Banaz Belediyesi tarafından sürdürülen Banaz Organize Sanayi Bölgesi alan ve yer seçimi işlemleri Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü’nün 31.01.2020 tarih ve 64 sayılı yazısı ile onaylanarak OSB Kuruluş Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu oluşturulmuştur. Mütevelli heyeti Uşak İl Özel İdaresi, Uşak Ticaret Odası ve Banaz Belediyesi temsilcilerinden oluşuyor. Banaz OSB’nin Mütevelli Heyeti Başkanlığını ise Uşak Valisi Dr. Turan Ergün yürütüyor.  
Uşak’ın Banaz Kaymakamı Cuma Emeç başkanlığında, Banaz Organize Sanayi Bölgesi yatırıma davet ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Banaz Kaymakamlığınca yapılan açıklamada, “Sayın Kaymakamımız Cuma EMEÇ Başkanlığında, Banaz Belediye Başkanımız Sayın Zafer Arpacı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımları ile Banaz Organize Sanayi Bölgesi yatırıma davet ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir” denildi.

2019 yılında Sanayi ve Teknoloji Bakanı talimatıyla kuruluş işlemlerine başlanan Banaz Organize Sanayi Bölgesi yer seçimi tamamlanarak 07.08.2020 tarihinde 356 sicil numarası ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca onaylanmıştır. Kuruluş Sekretaryası Banaz Belediyesi tarafından sürdürülen Banaz Organize Sanayi Bölgesi alan ve yer seçimi işlemleri Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü’nün 31.01.2020 tarih ve 64 sayılı yazısı ile onaylanarak OSB Kuruluş Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu oluşturulmuştur. Mütevelli heyeti Uşak İl Özel İdaresi, Uşak Ticaret Odası ve Banaz Belediyesi temsilcilerinden oluşuyor. Banaz OSB’nin Mütevelli Heyeti Başkanlığını ise Uşak Valisi Dr. Turan Ergün yürütüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve usakhabergazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.